lea_gvan

Rimmel Multi Tasker Better Than Filters Primer – мультисяйво 3D

Вітаю)! Сьогодні піде мова про декоративну новинку, яку я мала можливість протестувати, завдяки Мейкапу – дякую.

Під час акційних пропозицій, оскільки, я довго складала свій кошик, пропустила туш, побачивши праймер-мультитаскер, зацікавилась та, проглянувши склад на сайті, зробила замовлення. Скажу відразу, цей декоративний засіб вразив мене.

Я не очікувала такого ефекту від даного засобу після ознайомлення із його складом та описом, оскільки склад на сайті не відповідає складу виробу… це вже я дізналась після того, як нанесла засіб на зап’ясті, бо він ряснів…блискітками. Для себе я обирала легкий тонувальний засіб із ефектом вирівнювання на кожен день, а отримала – достатньо пігментований хайлайтер темного кольору (як після засмаги). Що ж міститься в складі засобу, що завдячує мультисяйву?

Оскільки в складі на сайті мейкапу пропущена Міса на 5 позиції, то я не сподівалась отримати від мультитаскера такого ефекту.

Склад із сайту має вигляд:

Склад на отриманому мультитаскері на фото

Технологічні компоненти:

Aqua/Water/Eau – вода, основа засобу; Dicaprylyl Carbonate, Trioctyldodecyl Citrate, Isododecane – емоленти, стабілізатори; Polyglyceryl-4 Diisostearate/ Polyhydroxystearate/ Sebacate, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate – емульгатори; Trimethylsiloxysilicate, Methicone – силікони; Triethoxycaprylylsilane – стабілізатор, наповнювач засобу; Disteardimonium Hectorite – регулятор в’язкості, наповнювач, стабілізатор; 2,3-Butanediol, 1,2-Hexanediol, Propylene Carbonate – розчинники, Xanthan Gum – загусник для водної фази; Sodium Chloride – регулятор в’язкості, Chlorphenesin, Caprylyl Glycol – консервант.

Ключові компоненти, які надають засобу сяйва:

Mica – це маленькі блискучі часточки в засобі, завдяки яким забезпечується 3D сяйво праймера. Порошок міки отримують шляхом спеціальної обробки слюдяних порід (природна сировина). Її властивості (ніжне мерехтіння, яскраве сяйво та 3D блиск) та колір залежать від ступеня подрібнення та оксидів, з якими її потім змішують.

Boron Nitride – порошок природнього походження, який має властивості наповнювача, адсорберу та адгезиву. Він створює легке мерехтіння поверхні шкіри та м’який фокус-ефект, внутрішнього сяяння шкіри. Покращує сенсорні характеристики виробу. Міка та нітрид бору широко застосовуються у мінеральній косметиці.

Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499) – пігменти, завдяки змішуванню яких отримано колір засобу.

Доглядові компоненти:

Glycerin – гліцерин; Tocopheryl Acetate – вітамін Е; Panthenol – пантенол; Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract – екстракт журавлини, антиоксидант; 3-O-Ethyl Ascorbic Acid – аскорбінова кислота; Pantolactone – синтетичний зволожувач. Крім гліцерину, інші компоненти в кінці засобу, тому ефект плацебо вітається)))

Виробник. Rimmel London (Великобританія), виробничі потужності – Монако.

Упаковка. Скляна баночка із кришкою-спонжем, яка закручується, 30 мл.

Структура та аромат. Праймер має водянисту консистенцію, яка легко набирається на спонж та розподіляється. Аромат майже не відчувається, і це плюс.

Сенсорика. Доволі швидко зчіплюється із поверхнею шкіри та фіксується. Трохи часу потрібно, щоб він остаточно «всівся» та зробив колір більш рівнішим.

Ефект на шкірі/результат.Даний засіб я отримала в кольорі 002 Fair Light. В основному я користуюсь не самим світлим відтінком декоративних тонувальних засобів, адже, тоді виглядаю нездоровою. При замовленні все ж мала надію, що даний засіб буде світлішим, проте він виявився занадто темним для моєї шкіри і надав їй засмаглого тону. Добре, що хоч підтон має теплий відтінок і не дисонує із моїм тоном шкіри. Сяйва цей праймер надає завдяки світловідбиваючим часточкам, яких дуууже багато в засобі. Міки занадто багато в засобі (можливо, зламався дозатор на виробництві?), вона помітна та особливо виблискує у променях сонця та при штучному освітленні, в пасмурний день не так помітно. Праймер не надає природного сяйва, про що пише виробник, адже моє обличчя всипане блискітками на кшталт новорічної іграшки. Покриття має середнє, перекриває достатньо, як на мене, цю функцію він може виконувати соло, без тонального. Плюсом є те, що він не виявився заважким для шкіри та пори не забив, дійсно – дихаючим. Щодо доглядових характеристик, то ефекту на моїй шкірі нема, як і згладжування рельєфу шкіри. Що відповідає опису – це те, що праймер захистить від негативних факторів зовнішнього середовища, адже зчеплюється із поверхнею сильно, тобто, стійкість дійсно на висоті (вірю, що він підвищить стійкість тонального). Зазначу, що змити його через це буде важко без гідрофілки/бальзаму/засобу для глибокого очищення, тощо. Слід зазначити, що наноситься засіб кожного разу аплікатором, тому виробник повинен був продумати серйозне консервування продукту через багаторазовий контакт з поверхнею шкіри аплікатора (згідно упаковки, використовувати можна 24 місяці після відкриття!).

Висновок. Засіб не є універсальним, його можна використати радше, як хайлайтер, чи продукт для створення святкового образу, зйомки. Або ж, якщо хочеться внести в сірі будні сяйва в прямому сенсі, він буде доречним). Впевнена, що він знайде своїх поціновувачів, адже буде комфортним у використанні для сухої, комбінованої та жирної шкіри завдяки складу.

16 грудня, 2024
lea_gvan
16 грудня, 2024