Lisa

Ефірна олія натуральна "Чайне дерево" від Mayur

Ефірна олія натуральна "Чайне дерево" від Mayur

😍Не тестувалася на тваринах

😍Український виробник

Пакування

Манюня. Олію видає щедро

Текстура + запах

Жирненька ефірі на олія. Запах дуже яскравий. Якщо наносити її біля очей - очі будут сльозитись

А тепер про саму олію:

Ефірна олія чайного дерева відома своїми антибактеріальними, протизапальними та протигрибковими властивостями.

1. Боротьба з акне:

Завдяки своїм антибактеріальним властивостям, масло чайного дерева допомагає зменшувати запалення та почервоніння, викликані прищами, а також запобігає їх подальшій появі.

2. Контроль жирності шкіри:

Масло чайного дерева регулює роботу сальних залоз, допомагаючи знизити жирний блиск.

3. Протизапальна дія:

Заспокоює подразнення та почервоніння, полегшуючи стан чутливої або проблемної шкіри.

4. Прискорення загоєння:

Допомагає у загоєнні дрібних ран, подряпин або слідів від акне.

Як використовувати олію чайного дерева для обличчя:

1. Точкове нанесення:

Для лікування прищів можна нанести безпосередньо на запалені ділянки. Взагалі його треба розводити, бо чиста ефірна олія є висококонцентрованою і може спричинити подразнення або алергічну реакцію. Але я легких шляхів не шукаю, а тим паче не довіряю оліям (ну крім цієї). Тому наношу його чистим. Ця олія дійсно знімає запалення. Але може пересушити та викликати подразнення, тому тут треба бути ну дуже обережним.

2. Додавання до доглядової косметики:

1-2 краплі у зволожувальний крем, гель для вмивання або тонік для посилення антибактеріального ефекту. Відверто кажу, я так не роблю. Але в цілому такий варіант теж можливий.

3. Маски для обличчя:

1-2 краплі олії до маски на основі глини для очищення та заспокоєння шкіри.

Запобіжні заходи:

- Бажано не наносити чисту олію на шкіру - хоча я йду проти цих правил)

- Провести тест на алергію

- Слід уникати області навколо очей. Вона реально пече оці, якщо наносити її на верхню частину обличчя, тому тут треба бути обережним.

- Для дуже чутливої шкіри краще обмежити кількість або взагалі не ризикувати

17 грудня, 2024
Lisa
6
Підписники
0
17 грудня, 2024