Rimmel Multi Tasker Better Than Filters Primer
Отримала Rimmel Multi Tasker Better Than Filters Primer в відтінку 002 в подарунок за замовлення, в період акцій до Дня народження MakeUp Club.
Праймер виявився універсальним засобом, який можна використовувати як базу під макіяж, хайлайтер або навіть легкий тональний крем. Він вирівнює тон шкіри та надає їй природного сяйва. Текстура приємна, легко розподіляється і швидко вбирається, не залишаючи відчуття липкості.
Плюси
• можна використовувати відразу, як 3 продукти: праймер, хайлайтер або легкий тон.
• швидко вбирається, не створює ефекту маски.
• шкіра виглядає здоровою та сяючою.
• формула з вітамінами C та E, що додатково живить шкіру.
Мінуси
• відтінок 002, для моєї шкіри зажовтий — це виглядало неприродно, тому використовую його лише як базу під тональний крем.
• не для жирної шкіри — якщо шкіра має схильність до жирності, сяйво може виглядати як зайвий блиск.
Рекомендую тим, хто любить легкий макіяж із ефектом природного сяйва. Ідеально підходить для нормальної та сухої шкіри. Якщо у вас комбінована або жирна шкіра, краще наносити лише на окремі ділянки або використовувати поверх матуючу пудру.
Праймер Rimmel Multi Tasker Better Than Filters справляється зі своїми обіцянками: надає шкірі здорового вигляду та легкого сяйва. Але з відтінком треба бути обережним — 002 виявився занадто жовтим для моєї шкіри. Як базу під макіяж він підходить ідеально, але для самостійного використання — не зовсім те, що я очікувала. Загалом, це непоганий варіант, особливо якщо шкіра суха або нормальна.
Нижче, фото з макіяжем, де використовувала засіб як праймер.
Коментарі (0)