Hrystja__

Мультитаскер Rimmel

Мультитаскер Rimmel

Цього року я відкрила для себе серію Rimmel kind&free.

В мене є тональна основа, олівець для очей...тепер вирішила взяти мультистік.

Спершу я боялася, щоб він не був дуже сухим і не залишав плями, так, як це робили кремові румʼяна Paese.

Але, скажу зразу: він виправдав мої очікування.

Мультитаскер Rimmel

Я собі вибрала Pink heat, хоча Caramel dusk теж на перший погляд класний. Швидше за все, куплю ще й його.

Румʼяна безпроблемно наносяться і тушуються. Чи то спонжем, чи пальцями, чи пензликом. Мультистік не залишає плям на лиці, він дійсно кремовий, на шкірі ідеальний. Мееі найкраще підходить розташовувати пензликом для кремових румʼян. Спонжем теж ок, але тоді пігментація слабша.

На шкірі колір не такий яскравий. Він дає ефект свіжої шкіри...або морозного румʼянцю. З Рим не можливо переборщити, в на буде вигляду фарфорової ляльки.

Макіяж виглядає дуже ніжно і натурально.

На фото я його наносила перший раз, трішки боялася, щоб не переборщити. Але румʼяна взагалі не конфліктні.

На очі я його також наношу. До речі, на очах він тримається до кінця дня. Він додає ізюминку в макіяж, і при цьому виглядає максимально натурально. На губи я не пробувала наносити, хоча по відгуках теж він виглядає класно.

Купляла я його за 165 грн...для такої штучки це дуже класна ціна.

Але тут один нюанс: румʼяна заповнені максимум на 1/3 стіку.

Але, все рівно, я покупкою задоволена. Його зручно брати з собою в подорож чи просто кинути в сумку.

Тож, хто шукає щось такого плану, сміливо можна пробувати👌

18 грудня, 2024
Hrystja__
18 грудня, 2024