Набір рукавичо к для манікюру з емульсією Shelly
Oh, Shelly
Набір рукавичок для манікюру з емульсією Shelly призначений для використання майстрами манікюру, однак, його можна придбати і для себе або ж на подарунок. В моїй коробці 10 пар рукавичок, кожна з яких упакована в індивідуальний пакет, в який вкладені фірмові наліпки для фіксації. Пару таких рукавичок можна додати до основних подарунків подругам та здивувати їх.
Давайте подивимось на інструкцію виробника, яка висвітлює переваги використання рукавичок:
Підготуйте нігтьову пластину - знезаразьте нігті, якщо є покриття, зніміть його. Надайте нігтям форму за допомогою пилочки. Якщо є необхідність обробити кутикулу фрезером, зробіть це до занурення рук у рукавички.
Одягніть рукавички. Кожна пара одноразова, тому розпаковується безпосередньо при клієнті перед застосуванням.
Помасажуйте руки.
Чекайте 15 хвилин, поки подіють активні компоненти.
Видаліть кутикулу - знімати рукавичку повністю не потрібно, достатньо акуратно зрізати верхню частину. Завдяки емульсії кутикула розчиняється і просто відсувається бамбуковою паличкою.
Якщо є суттєві загрубіння шкіри, скористайтеся щипцями або ножицями.
Повністю зніміть рукавички, видаліть серветкою залишки крему. Ретельно знежирте нігтьову пластину перед нанесенням покриття.
Кремова емульсія не впливає на стійкість лаків.
Мої враження:
Емульсія має приємний запах, рідка. Її багато, руки буквально купаються в емульсії. Рукавички зручно та надійно тримаються, після закріплення наліпок, приємно, що наліпки не пошкоджують самі рукавички, тобто якщо з першого разу не вийшло їх вдало розмістити, можна без проблем відклеїти та наклеїти наліпки знову. Емульсія не подразнює навіть пошкоджену шкіру. Поліетилен дає певний парниковий ефект і, не знаю чому, але коли ці рукавички на руках, їх хочеться масажувати. Звісно, використовуючи рукавички самостійно для себе, я не зрізаю кінчики пальців рукавичок, а витримую 10-15 хвилин та знімаю їх, надлишок емульсії видаляю паперовими серветками. Після застосування рукавичок шкіра рук стає гладкою, м’якою, зволоженою та сяючою, просто розкішною, а нігті світлими, кутикула легше відсовується. Емульсія може лишати помітний жирний слід на предметах, тому хоч виробник так і не задумував, я найбільше люблю застосовувати їх перед сном.
Коментарі (0)