Пінцет для брів професійний точковий Joly:Lab
Точковий пінцет – це інструмент, який призначений для максимально точної роботи, його особливістю є гострі, вузькі кінчики, які дозволяють працювати на рівні міліметрів.
Я залишилась дуже задоволена звичайним (класичним) пінцетом від Joly:Lab, тому для дрібних маніпуляцій обрала і точковий пінцет. Виготовлений він з якісної медичної сталі, тому легко піддається дезінфекції, стерилізації та не піддається корозії. Пінцет заточений в ручну, дуже гострий, щільно без зазорів прилягають кінчики. Завдяки матовому покриттю він зручно лежить в руці, не висковзує. Дизайн дуже естетичний, збоку є стильне гравіювання.
Завдяки такій високій якості він прослужить мені довго, враховуючи це ціна дуже приємна. Адже хочеться купити якісний інструмент на декілька років вірної служби.
Використання
Це перший подібний пінцет в моїй косметичці і, якщо чесно, не одразу я знайшла до нього підхід. Він не лягає під стандартним кутом, як класичний зрізаний пінцет. Але трохи покрутивши в руці, спробувала по-одному, по-іншому, і зрозуміла як мені комфортно ним користуватись. Я завожу кінчики перпендикулярно до волосини, зажимаю і видаляю по напрямку її росту. Таким чином навіть найтонші і найкоротші волосинки вдається видаляти не обламуючи їх.
Завдяки чіткій заточці пінцет надійно захватує волоски. Завдяки тоненьким кінчикам зручно маніпулювати і чітко видаляти потрібну волосинку, не захвативши випадково пучок.
Пінцетом я дуже задоволена! Раджу мати такий, якщо ви як і я в домашніх умовах робите корекцію своїм бровам.
Пакування
Пінцет на кінчиках має захисний силіконовий ковпачок, який я не викидаю і в ньому його продовжую зберігати, щоб зберегти гостроту. Додатково він упакований в брендову картонну коробку.
Висновки:
Класичний пінцет добре підходить для роботи з густими волосками або більшими ділянками. Натомість точковий пінцет Joly:Lab – це інструмент для деталізації.
Переваги точкового пінцета порівняно з класичним:
- видалення коротких або тонких волосків, з якими не справляється звичайний пінцет
- більш акуратна робота з важкодоступними ділянками
- універсальність його також можна використовувати для точкової роботи з шкірою (наприклад, видалення скалок).
Коментарі (0)