alena.rosee

Свято для кутикули | Shelly

Я давно придивлялась до олійок Шеллі, думала взяти суничну, але коли вийшла зимова лімітка зі смаком , як у кремчика, ось цього https://club.makeup.com.ua/post/54381/ , то одразу обрала саме цю ) Чи сподобалась - читайте далі 🤩

✨Пакування:

масло продається в гарній святковій упаковці у вигляді ялинки, має стрічку , тому такий презентик можна повісити на ялинку , дуже гарний та продуманий дизайн 🎄 сам продукт у пластиковій ручці, дозується завдяки кліку, має пензлик для нанесення .

✨Консистенція: це рідкий продукт має легке забарвлення

✨Запах: печені солодкі яблучка з корицею, смачно , аромат легкий , не набридливий

🌿Активні компоненти:

Paraffinum Liquidum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Vitis Vinifera Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Hexamethylindanopyran, CI 26100

Обʼєм 3 ml

Ефект:

Масло зручно наносити та носити з собою в сумочці, флакон має ковпачок , тому можна не переживати що продукт розільється.

Засіб гарно зволожує кутикулу, помякшує та продовжує гарний вигляд манікюру.

Аромат приємний , не набридає , не заважає на руках.

Олійка чудово виконує свої функції , так як в мене часто на нігтях гель чи звичайний лак, я не можу оцінити саме вплив на нігті 💅🏻 але як для кутикули - я повністю задоволена ☺️

Кутикули акуратні , немає сухості , олійка класно заспокоює після обрізного манікюру.

Рекомендую спробувати 💕

19 грудня, 2024
alena.rosee
19 грудня, 2024