Zhukovka

Дівчата, це розрив!!!

Дівчата, це розрив!!!
Дівчата, це розрив!!!
Дівчата, це розрив!!!

Нарешті я отримала довгоочікувану посилку із засобами для волосся від українського бренду Dott, і тепер хочу поділитися враженнями! 📦

Перший крок до ідеального волосся — шампунь для глибокого зволоження з гідролізованим шовком та гіалуроновою кислотою.🧴

Моє волосся натуральне, пряме, без ботоксу, кератину і тд. Результат чистий після миття і сушки феном 😍

Дівчата, це розрив!!!

Почну з пакування. Кожен продукт приїхав у захисній коробочці, а всередині — брендований папір у ніжно-рожевих тонах. Все виглядає дорого і стильно. Сам шампунь у тубі об'ємом 350 мл. Її дизайн — унікальний і надає бренду впізнаваності, одразу викликає захоплення справжніх естетів ☺️

Аромат шампуню — це окрема історія. Глибокий і розкішний, з нотами кардамону, грейпфрутового чаю, ванілі та ветивера. Це чистий кайф 🤤 Я обожнюю, коли на волоссі залишається запах після миття ще довго, а тут він ще й такий ммм...

Текстура прозоро-бірюзова, при контакті з водою утворює ніжну пінку, при цьому чудово промиває корені!

Склад безсульфатний, тому шампунь ідеально підходить для фарбованого волосся або після косметичних процедур, таких як ботокс чи кератин. Особливо хочу відзначити гідролізований шовк та два види гіалуронової кислоти у складі. Ці компоненти забезпечують зволоження, пом’якшують волосся та надають йому неймовірного блиску.

Якість продукту значно перевищує його ціну. За 380 грн отримати настільки класний шампунь — це велика знахідка!

Після використання волосся сяє навіть при поганому освітленні, стає м’яким, гладким і зберігає приємний аромат до наступного миття.

Цей шампунь став для мене відкриттям, і я з радістю в наступних оглядах розповім вам про інші засоби для волосся від Dott ❤️

20 грудня, 2024
Zhukovka
20 грудня, 2024