YuliHrytskoff

Пінцет для брів професійний точковий Joly:Lab

Пінцет для брів професійний точковий Joly:Lab

Так вже склалося, що я сама собі майстер-бровіст))) От я твердо впевнена, що ніхто мені краще не наведе красоту, ніж я сама. І, в принципі, за роки пошуків гарного майстра, я в цьому таки переконалася…

Звичайно, для вдалої корекції форми брів потрібен якісний, бажано, професійний пінцет. Я традиційно користуюсь класичним скошеним, та періодично виникає така проблема, як врослі волоски, або ж при корекції є окремі зовсім маленькі волосинки і «пеньки», які скошеним пінцетом захватити дуже важко. Тут на допомогу може прийти спеціальний точковий пінцет, який якраз і розроблений для таких цілей. Серед усього різноманіття таких пінцетів я обрала Пінцет для брів професійний точковий Joly:Lab і, забігаючи трішки наперед, скажу, що з вибором я не помилилася, адже пінцет дуже класний! Але про все по порядку)

Пінцет приїхав до мене запакованим у стильну картонну коробочку оранжевого кольору, на обороті якої є вся необхідна інформація про нього від виробника.

Сам же пінцет виготовлений із нержавіючої медичної сталі, має матове покриття та стильне брендоване гравіювання. Розмір – 92 мм. Пінцет ергономічної форми, забезпечує плавний нажим та високу точність рухів. Пінцет можна дезінфікувати та стерилізувати.

Кінчики (кромки) мають ручну заточку, дуже тоненькі та гострі, дозволяють з легкістю захопити навіть найкоротші волоски, не травмуючи, при цьому, шкіру. На кінчиках пінцету знаходився спеціальний захисний силіконовий ковпачок. Я продовжую його одягати на пінцет після використання, щоб максимально надовго зберегти гостроту заточки.

Завдяки зручній ергономічній формі та матовому покриттю, пінцет дуже зручно лягає в руку, не вислизаючи. Нажим дуже плавний, що забезпечує високу точність рухів. А тонесенькі загострені кінчики з легкістю захватують навіть найкоротші і найтонші волосинки, що робить процес корекції форми максимально швидким, зручним та точним.

Я не коректую цим пінцетом форму брів повністю – для цього в мене є класичний скошений пінцет, який мені більш звичний у роботі, та, все ж, жодна корекція не обходиться тепер і без точкового пінцету, оскільки саме ним я видаляю врослі волосинки, чи коректую форму у більш важкодоступних місцях, щоб бути максимально точною і не вищипати зайве, зіпсувавши форму. Пінцет дуже міцно захвачує волосинки та плавно висмикує, не обламуючи їх. Хоч він і гострий, та шкіру не травмує.

Я задоволена цим пінцетом безмежно! Він ідеально підходить як для домашнього, так і професійного використання, оскільки має декілька суттєвих переваг:

1. ергономічна форма, матове покриття – пінцет зручно тримати в руці та працювати ним, він не вислизає та забезпечує повний контроль над рухами;

2. виготовлений з якісної нержавіючої медичної сталі – такий виріб служитиме роками!

3. підлягає дезінфекції та стерилізації, в тому числі тепловій, що добре для роботи в професійній сфері;

4. кінчики мають ручну заточку, дуже гострі, щільно прилягають. Це дозволяє з легкістю захватити та висмикнути навіть найтонші і найкоротші волосинки, в тому числі врослі, що робить процес корекції максимально швидким, зручним та чистим;

5. стильний зовнішній вигляд. Ну куди ж без цього?) Красивим засобом і працювати приємніше!😉

Загалом, Пінцет для брів професійний точковий Joly:Lab – дуже якісний і практичний! Працювати ним – одне задоволення! Тому рекомендую як для домашнього, так і професійного використання!

20 грудня, 2024
YuliHrytskoff
20 грудня, 2024