_Anoli_

Перші результати з Weleda Revitalising Hair Tonic With Rosemary!

Пройшло 2 місяці з початку використання тоніку для росту волосся від Weleda. І як можна побачити на фото результат є.

Почнемо із застосування. Виробник радить наносити тонік вранці та ввечері. Перший місяць я так і робила, але вже на другий – наносила засіб лише вечері. В інструкції написано чекати результат через 4 місяці, але як видно на фото, результат можна отримати вже через два місяці.

Також багато хто говорив про незручність використання самої пляшки тоніку, тому для цього я взяла піпетку. Зараз вже виробник випускає тонік з аплікатором. Ось що значить, коли виробник чує бажання своїх клієнтів!

Подивившись склад, мене занепокоїв спирт на перших позиціях. Я захотіла розібратися з цим та звернулася до профільного спеціаліста. Вона пояснила що є жирні спирти, які на перших позиціях в складі використовують функцію каталізатора дії продукту. Тобто спирт в розмариновому тоніку сприяв швидшому випаровуванню рідини та проникненню необхідних речовин в шкіру голови.

Щодо впливу на розклад миття голови, я не помітила як такої різниці. Можливо це тому що за порадою експерта я наносила засіб перед миттям голови.

За 2 місяці я використала половину вмісту, але це й не дивно, бо в мене немає звички брати більше ніж треба продукту.

Тонік має приємний аромат, спочатку можливо незвичний, якщо ви раніше не стикалися з розмарином, але він швидко зникає, тому причини турбуватися з цього приводу немає.

21 січня, 2025
_Anoli_
21 січня, 2025