saybeautyk

Tink | Мангова бомбочка для ванни

Tink | Мангова бомбочка для ванни

Я вже перепробувала декілька бомбочок для ванни від бренду Тінк, але саме з манго ще не пробувала 😍

Обожнюю цей фрукт і його аромат, тому і косметичні засоби з ним також із задоволенням пробую.

Бомбочки від Тінк славляться не лише своїми різноманітними ароматами, а й великими розмірами (бомбочка важить аж 200 г) і неймовірним гейзер ним ефектом, що утворює багато піни.

Саме ця мангова красуня так і нагадує тепле літо, пляж і коктейлі на березі)

А завдяки своєму аромату дарує той самий відпочинковий вайб, якого нам всім так не вистачає. Пахне не прям як сам фрукт, але і не хімозно-приторно - це просто смачний, косметичний і солодкуватий аромат манго 🥭

У складі тут присутня морська сіль, мінеральна олія і ефірна олія шкірки гіркого апельсину.

Через присутність олійок у складі шкіра після процесу прийняття ванни гарно зволожена і ніби вкрита легким кремчиком, ці відчуття особливо комфортні для сухої шкіри.

Саме цю бомбочку я не знімала на відео, коли приймала ванну, тому що в мене тоді не було світла і я була дуже втомлена, адже тоді хворіла.

Але у мене є дописи на різдвяні бомбочки від бренду Тінк, в яких я показувала саме процес розчинення бомбочки:

🍊 https://club.makeup.com.ua/post/59752/ - бомбочка з ароматом мандаринок

🌲 https://club.makeup.com.ua/post/58852/ - бомбочка з ароматом соснових гілок

З манговою процес відбувається абсолютно так же само. Під час розчинення бомбочка шипить і бурлить, розчиняється вона доволі довго (адже сама по собі велика), орієнтовно на цей процес потрібно 10-12 хвилин. Злегка фарбує воду у помаранчевий колір, при цьому саму ванну не фарбує.

У висновку хочу сказати, що бомбочки для ванни від Тінк мені дуже подобаються і я однозначно буду використовувати їх і надалі, тим паче що у бренду величезний вибір - зараз доступна колекція різдвяних ароматів, а на постійній основі представлено багато фруктових. 🥰

20 грудня, 2024
saybeautyk
20 грудня, 2024