Твердий шампун ь, який викликає захоплення
Твердий шампунь "Jojoba" від Shenko
Формат твердих шампунів уже давно завоював моє серце. Він ідеальний своєю екологічністю, натуральністю та ефективністю. Скільки я вже їх перепробувала! Мабуть, час створювати персональний хештег для моїх тестів 😂. Цього разу мій вибір зупинився на твердому шампуні "Jojoba" від Shenko. Він спеціально розроблений для жирної шкіри голови, і я залишилася в захваті! Він не схожий на жоден із твердих шампунів, що пробувала до цього.
Пакування. Картонна коробочка оливкового кольору з білими написами. Всередині міститься шампунь, загорнутий у білий мʼякий папір.
У мене мініатюрка на 25 г, великий шампунь важить 50 г.
Текстура та аромат. Шампунь округлий, темно-зеленого кольору, ніби оксамитовий на дотик. Це справжнє тактильне задоволення - такого приємного шампуню я ще не тримала в руках. Аромат легкий, трав'янистий, ненав'язливий. Після висихання на волоссі запах не відчуваю.
Склад. Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Cocosulfate, Salvia Officinalis Flower Water, Persea Gratissima (Avocado) oil, Cocamidopropyl Betaine, Kaolin, Blue clay, Inulin, Sorbitol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Phospholipids, Glycine Soja (Soybean) Oil, Glycolipids, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Spirulina powder, Azadirachta indica powder, Clary sage Essential Oil, Rosmarinus officinalis oil
Багатий на корисності 👇
🌿 Мʼякі ПАРи рослинного походження (Sodium Cocoyl Isethionate, Sodium Cocosulfate, Cocamidopropyl Betaine) дбайливо очищають волосся
🌿 Гідролат шавлії - має антисептичні, протизапальні та тонізуючі властивості.
🌿 Олія авокадо та вітамін Е - живлять і зволожують волосся, роблячи його більш м'яким і блискучим
🌿 Біла та голуба глина, пудра нім - поглинають зайвий жир і забруднення, очищають шкіру голови і мають протизапальну дію.
🌿 Інулін (пребіотик), пантенол і сорбітол - утримують вологу в волоссі і роблять його більш еластичним.
🌿 Біоліпідний комплекс з фосфоліпідів, гліколіпідів і фітостеролів - живить і захищає структуру волосся.
🌿 Порошок спіруліни – джерело вітамінів, мінералів і білка. Живить волосся, стимулює його ріст і надає блиск.
🌿 Ефірних олій шавлії і розмарину - дають легкий освіжаючий аромат.
Враження від використання.
🌿 Шампунь чудово піниться. Після використання змиваю легенько з нього піну та просушую на відкритій мильниці. Мию голову щовечора і наступного дня він вже сухий, як новенький.
🌿Ідеально очищає шкіру голову, не пересушує її, без негативних реакцій, волосся по довжині блискуче.
🌿 У мене жирний тип шкіри голови і з досвіду знаю, що тверді шампуні, у складі з глиною на моєму волоссі працюють найкраще. Цей не виключення, але тут окрім двох видів глини є ще пудра німа та спіруліни.
🌿 На частоту миття голови шампунь у мене не впливає, але протягом для волосся чисте та виглядає чудово.
🌿 Зустріла у відгуках коментарі, що комусь вистачило шампуню на 4-6 використань. Чесно, не уявляю як… Я користувалась мініатюркою орієнтовно 3 тижні при щоденному миття голови (1-2 рази в тиждень використовувала сульфатник).
Твердий шампунь "Jojoba" від Shenko - ідеально підійшов для мого волосся. У нього якісний склад, він гарно промиває голову, не пересушує її, має екологічне пакування. Але враховуйте, що цей варіант створений для жирної шкіри голови. Якщо у вас інший тип, Shenko пропонує інші альтернативи.
Коментарі (0)