Знайомство з Rosabella..
..почалось не дуже
Засновниця бренду Анжеліка створила фізіологічно активну косметику, для будь якого типу шкіри та періоду життя жінки, будь то вагітність, годування грудьми або підліткові гормональні зміни. Бренд з Одеси, якщо я правильно зрозуміла.
Перші фейли🙄
Почала знайомство з пробників з протизапальної серії Pore purifying.
Враження про крем.
💠 ДІЯ ЗАСОБУ
- пригнічення запальних процесів на поверхні шкіри, очищення шкіри від запальних елементів
- пригнічення активності Cutibacterium acnes - бактерій, винних у появі акне
- запобігання закупорці пор і появі нових запальних елементів
✨КЛЮЧОВІ КОМПОНЕНТИ - Мікронізована азелаїнова кислота в концентрації 10%
- QUORA NONI™ - комунікаційний хакер мікробіома
- Бакучіол - рослинна альтернатива ретинолу
Доволі щільний, швидко поглинається шкірою, не встигала рознести по обличчю, шкіра каже, додавай. Ледь пахне, аромат приємний. Ледь липкий фініш, на шкірі на початку комфортно. Qr код працює, переходить на сайт з повною інформацією про продукт. Наносила на сироватку ezr, ламелярну, не зрозуміла то на сироватці крем скочується чи сам по собі. Потім наносила на сироватку цієї лінійки - крем тупо скочується при нанесенні на обличчя. 🙄
На ніч наносила без сироватки - не скочується. Відчуваю як трошки гріє цей крем. Вибрала такий період тестування, коли є подразнення та висипи. На ранок в мене не то що зменшився висип, а з'явився під оком новий гігант😑..змивала як плівку з обличчя. Мені такі крема не дуже довподоби. Я люблю, коли крем поглинається шкірою.
Після другого разу я відчула печіння і змила його. Це моє перше знайомство з азелаїновою кислотою в такій великій концентрації і останнє. З'явилась пляма, яка з червоної стала лущитісь. Загоюю ламелярними засобами це подразення.
Ще момент, коли не перемістила крем в ємність, а мазала з пакування - чорні букви перейшли на шкіру і ледь не на несла це на обличчя. Тож преба переливати в ємності.
ПРОТИЗАПАЛЬНА СИРОВАТКА ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ "PORE PURIFYING"
Пробник також маленький, на 3 рази вистачило. Добре, що на пробниках є дата виготовлення (не на всіх буває). Зелена трошки густенька водичка. Занурювала всередину пальчик - зелені сліди залишились. Сироватка не пече, має аромат, але не косметичний, легкий, не нав'язливий. Має липкий фініш.
✨КЛЮЧОВІ КОМПОНЕНТИ
- QUORA NONI™ - комунікаційний хакер мікробіома
- Ніацинамід
- ZIGA®BIO - фільтрат ферменту галактоміцетів
- ZINCIDONE® - цинк РСА
- CUIRVIDONE® - мідь РСА
Загалом сироватка не визвала негативних реакцій. Але не вразила, то ж дякую за ці пробники і нові знання своїх реакцій.
ЗАХИСНИЙ БАЛЬЗАМ ДЛЯ ГУБ "BARRIER PROTECTING"
Гарне пакування, саме таке зараз хочеться, подовжене.
Колір жовтенький, сам бальзам жирненький. При натиску на губки як таке від тепла. Легко розподіляється. Зазначено, що "туба викручується тільки вгору, це особливість конструкції. Викручуйте бальзам тільки за необхідності" - тож скільки бальзаму не подивлюсь. Мені як не вистачає зволоження. Після чаю хочеться щє нанести. З Sue такого не було. Цей бальзам мені за легкий. 😥Можливо він на літо гарно підійде, але зараз повне розчарування. З ним просто треба жити разом. Поїла - намастила, попила - намастила, сидиш - масти, пішла кудить - масти, немає захисту мені. Повертаюсь до Sue! По складу нове тільки фітостероли олії крамбе, все інше мені гарно допомагало. 😣
✨КЛЮЧОВІ КОМПОНЕНТИ
- PLANTASENS® CRAMBISOL - фітостероли олії крамбе
- Канделільський віск
- Карнаубський віск
- Олії макадамії, какао та манго
- Вітамін Е
Далі буде🌸
В мене ще багато пробників, буду далі вивчати. Одразу переливати засіб, тестувати на маленькій ділянці обличчя, бо на згині ліктя та біля вушка - ніякого печіння не було. Яблучки щічок - вони особливо чутливі в мене, треба з ними бути уважними.
Звісно оберу період циклу, такий щоб не в ПМС, коли гормони тільки і роблять, що мене "гарною". Треба не спішити і виважено ставитись до нових продуктів. Як зазначає авторка бренду - по троху і дивитись на реакцію.
Коментарі (0)