Elemis | Clarifying Serum
Одна з небагатьох, що викликала захват
Цей пробник мені подарувала Ksuposhka , але я довго його не відкривала, бо вважала, якщо «clarifying» - то вона буде сушити. Але як же я помилялась) аж захотілося зробити повноцінний допис про неї.
Сироватка розроблена спеціально для жирної шкіри, і навіть виробник обіцяє, що ефект очищення пор буде помітно вже через 14 днів.
Не знаю щодо цього, бо в мене семпл і його вистачає на 4 рази, але я прям захотіла спробувати хоча б мініатюру собі, бо повнорозмір прямо таки кусається в ціні.
Текстура в неї ультракомфортік - вона напівгелева, такого кольору чорного чаю (але я забыла сфоткать🫠)
Вона не жирна, не липка, але доволі приємна і поживна. Після неї навіть крем не хочется наносити, але я наносила, бо тестувала сироватку після пілінгу.
Склад дуже насичений, в ньому є як багато синтетичних зволожувачів, так і багато рослинних екстрактів)
З корисного можу виділити:
• Alpha-Glucan Oligosaccharide - Пребіотик, що підтримує здорову мікрофлору шкіри та зміцнює захисний бар’єр.
• Peumus Boldus Leaf Extract (Екстракт листя болдо) - Має антиоксидантні, заспокійливі та детоксикуючі властивості.
• Salix Alba (Willow) Bark Extract (Екстракт кори білої верби) - Містить природну саліцилову кислоту, має протизапальну, відлущувальну та антибактеріальну дію.
• Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract (Екстракт Іван-чаю) - Має протизапальні, антиоксидантні та заспокійливі властивості.
• Rutin - Флавоноїд, що зміцнює стінки капілярів, зменшує почервоніння та має антиоксидантну дію.
• Linum Usitatissimum Seed Oil (Лляна олія) - Живить шкіру, зменшує запалення та підтримує бар’єрні функції.
• Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Peel Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil - Освіжають, тонізують шкіру, мають антисептичні властивості.
• Juniperus Virginiana Oil (Олія ялівцю) - Має заспокійливі та протизапальні властивості.
Сироватка дуже приємна до шкіри - вона так чудово зволожує та відновлює барʼєр, робить її сяючою та мʼякенькою, прибирає стягнення, лущення, почервоніння.
Не знаю, як впливає на висипання і комедони, бо в мене знову ж таки всього лише семпл і самих висипань немає, але впевнена, що протизапальний ефект тут також потужний.
Дуже рекомендую цю сироватку до використання, бо вона супер комфорт 🩵
Коментарі (0)