Mila Masiukova

Гель для душу – для атопічної шкіри, мій рятівник на «сухі» сезони

Раніше я вже розповідала, що не так давно вперше стикнулась з проявами АД на собі. Раніше я думала, що він буває тільки в дітей і вже точно перші прояви не застануть мене в дорослому віці (ха-ха-ха).

Довелось вивчати всю інформацію і шукати для себе гелі для душу, які не будуть провокувати прояви АД, а навпаки захищатимуть та зволожуватимуть шкіру. Одним з таких став Ля Рош, детальніше про нього в цьому дописі - https://club.makeup.com.ua/post/29590/

Тоді я думала, що в ньому ідеальне все, окрім ціни. Але тепер я знайшла кращий варіант за приємнішою ціною, тому ділюсь з вами.

Якщо у вас сезонний атопічний дерматит, то ви вже знаєте яке зло пахучі гелі для душу з мас-маркету. Цей гель по ціні майже не відрізняється від мас-маркету, але шкіра після нього почувається значно краще.

Гель для душу від Interapothek Atopica став для мене справжнім відкриттям.

Він має приємний, квітково-фруктовий аромат, який не залишається на шкірі.

Піниться гель середньо, Ля рош в цьому плані економніше.

Шкіра після нього не суха. А моя шкіра прям дуже схильна для сухості. Зараз, я більше стала приділяти увагу зволоженню, але після цього гелю точно немає відчуття сухості та стягнутості.

Навіть, відразу після початку проявів АД, мені достатньо було всього 1-2 рази помазати почервоніння кремом і далі гель справлявся сам.

Як на мене, це ідеальний гель для атопічної шкіри, я прям відчуваю різницю з періодом коли користувалась мас-маркетом і зараз, коли користуюсь цим гелем. Проявів АД стало на 98% менше. А це майже нереальний результат.

Вистачає 750 мл надовго, я користуюсь цим гелем вже майже 3 місяці і він ще не закінчується.

Про крем, який рятує шкіру за одне застосування розкажу в наступному дописі.

23 грудня, 2024
Mila Masiukova
23 грудня, 2024