Олена Романюк

L'Оreal Professionnel

L'Оreal Professionnel

Професійний шампунь L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular - є першим кроком догляду з лінійки для відновлення структури пошкодженого волосся. Він містить ідеальне поєднання м'яких очищувальних та зволожувальних складників, завдяки цьому моє тонке волосся помітно щільніше та еластичніше, зберігається природній об'єм та гладкість без обтяження.

Далі у відгуку, детальніше про шампунь та ефект від використання 🤍

Формат паковання - тестер (зразок) представлено у флаконі об'ємом 100мл. Повнорозмірна версія 300мл. Флакон має зручну кришку фліп-топ, м'який матеріал пляшки, завдяки чому, можна легко та швидко регулювати необхідну кількість шампуню.

Консистенція - кремоподібна, доволі густа. Шампунь дуже концентрований, його потрібно буквально з монетку в 5-10 грн, щоб отримати дуже густу піну. Вспінюється легко, розприділяти та масажувати шкіру голови з цією пінкою - окреме задоволення. Змивається довше, якщо порівнювати з сульфатними чи навіть органічними шампунями.

Аромат - насичений, парфумований, мені нагадує цитрусові ноти деяких парфумів. При використанні усіх засобів лінійки аромат тримається усі дні, до наступного миття голови. Навіть парфумами важко перебити цей аромат від засобів.

Складно розглядати окремо шампунь від усієї лінійки, тим паче з професійного сегменту.

Та все ж, враження від власниці тонкого, низькопористого, нефарбованого волосся: 💆🏼‍♀️шампунь ефективно очищує шкіру голови (2-3 дні стандартно між миттям), не пересушує, не обтяжує, дає неймовірний об'єм, волосся не літає, воно правильно ущільнене, еластичне та гладеньке. Мені треба більше часу, щоб ретельніше змити щільну пінку шампуню, але вже перед нанесенням змивної сироватки волосся відчутно гладеньке, без вузликів та зволожене.

Скажу одразу, що весь час тестування, це трохи більше 2-ох тижнів, я користувалася лише усіма засобами лінійки (шампунь, змивні сироватка та маска), власне, так рекомендує і виробник.

На фото комплексний результат від лінійки Absolut Repair Molecular.

Мені надзвичайно подобається загальний стан та візуал мого волосся, за останній рік вдалося трохи відновити довжину, покращити якість (зважаючи на анемію, стрес та вік), і однозначно я бачу помітний ефект від використання засобів з професійного сегменту саме за останні декілька місяців.

27 грудня, 2024
Олена Романюк
27 грудня, 2024