Чистикова Дар'я

Подарунковий новорічний набір для чоловіків

Подарунковий новорічний набір для чоловіків

Чому цей набір стане фаворитом кожного чоловіка? Тому що в ньому гармонійно поєднано все необхідне: гель для душу, лосьйон після гоління та стильні шкарпетки. Все це упаковано в стильний брендований мішечок із додатковою брутальною листівкою, щоб по-бажанню персоналізувати привітання.

Тому хочу розповісти про цей найпрактичніший подаруночок у новорічному пакуванні ⬇️

Зірочка боксу — гель для душу Sacramento, представлений у зручній баночці з темного пластику, що має зручний та справно працюючий помповий дозатор. Об'єм складає цілих 500 мл.

Консистенція середньої густини, гелева. А аромат, о цей аромат, мій найулюбленіший – мікс сандалу та грейпфруту. Відчувається і свіжо, і пряно, неймовірно приємний.

Гель легко піниться та м’яко очищає шкіру. Після використання вона залишається зволоженою та доглянутою.

Як на мене такий об'єм гарного засобу те, що треба для чоловіків 👌

Далі шкарпеточки, теж не остання річ у гардеробі чоловіків, так ще такі стильні.

Розмір 40-43, у складі 80% бавовни.

А надпис "Якщо ти можеш прочитати це, принеси мені пива" точно потішить та повеселить його.

І на останок — лосьйон після гоління London, представлений у прозорій пляшечці об'ємом 100 мл.

За консистенцією лосьйон нагадує рідку воду з легким зеленуватим відтінком.

Особливо хочеться відзначити аромат, який залишається на шкірі ще кілька годин. Тонкий гіркувато-пряний запах імбиру, так свіжо та бадьоро — ідеально, щоб заспокоїти шкіру після гоління.

Засіб чудово усуває подразнення і почервоніння, підтримує шкірний покрив зволоженим.

Загалом це відмінний подарунок, який точно стане в нагоді. Покваптеся — ще встигаєте придбати до Нового року 😉

28 грудня, 2024
28 грудня, 2024