Бекстейдж Різдвяної зйомки
Це завжди цікавіше😅
Ох і важкувато було цій дівчинці всидіти на місці і зробити бодай хоч щось що я прошу😅 Вона в нас супермегагіпер активна дитина, тому зробити шо просить мама це задачка з зірочкою, але я вважаю що вона гарно впоралася) загалом зйомка тільки Емілі зайняла майже 40 хвилин)
На обличчі використовувала лише кремові румяна від українського бренду Girlwood, дуже зручний формат стіку, дуже дуже красивий колір у 03 відтінку, в стіку він здається темним, але на кожному підтоні шкіри він розкривається по різному!
Також я вважаю що це універсальний продукт, так як його можна використовувати і в якості промальовки очей і губ і відповідно по прямому призначенню - румян)
Єдина порада в використанні :
Якщо ви наносите одразу зі стіку на обличчя - не затримуйте час в тушовці, тому що як тільки вони кілька хвилин засихають то потім при розтушовці може бути пляма
А якщо фарбуєте спочатку на руку а потім набираєте пензлем, то проблем 0, легко можете корегувати по насиченості)
Блискітки це від бренду GlamBee, але ще мені подобаються в такому ж форматі від Lamel)
Коментарі (0)