Vikulyk

Новорічні бомбочки для ванни від Tink

Бомбочки від Tink дуже класні і насправді відрязняються від багатьох інших. В мене в шухляді лежать представники інших брендів, але рука до них не тягнеться, а от Tink дійсно круті і зараз поясню, чого воно мені так подобаються.

• Великий об'єм. Їхній розмір дозволяє довше тривати процесу бурління, також завдяки гідному розміру виглядають доволі добротними.
  • Упакування і яскраве забарвлення так і манять спробувати і не закидувати ці класні штучки десь в далекий ящик, де в мене стоять інші.
  • Аромати тут шикарні, в кожної бомбочки продумана аромакомпозиція, що заповнює ванну кімнату. А новорічні мотиви додають особливого настрою.
  • Зволоження шкіри. Після них реально дуже приємна і насичена шкіра, наче я побувала у ванній Клеопатри з різними доглядовими компонентами.
  • Склад тут простий і гарний, на основі солі і соди. Вони не містять SLS і не утворюють пінку.
  • Як приємний бонус: передбачення на рік, що знаходиться в середині бомбочки, коли вона розмокає від води.

В мене є три новорічні бомбочки з неймовірно розкішними аромати, я від них в захваті 😍 Вони в першу чергу відрізняються ароматом, дизайном і забарвленням. Кожна з них залишає відтінок у воді, навіть біла робить ефект білої водички.)

1. Ось така мила біленька бомбочка в коробці з зайчиком.

Виглядає, як Снігова кулька-дуже прикольно.)

Має цитрусовий аромат з теплими спеціями. Ще мені відчувається молочний аромат від неї, чи то я надивилась на її вигляд і пішла асоціація з морозивом 😅

Передбачення вже помітно, коли бомбочка майже розчинилась.

Доречі часто в тік ток бачу схожі передбачення від різних тарологів саме для мого знаку, що цей рік буде кармічний, і рибам буде щастити))

Не дуже вірю, але нехай так буде, я не проти.)

2. Бомбочка з оленем пахне ялинкою. Так тут дійсно такий приємний хвойний аромат, який максимально передає святкову атмосферу. Ну хіба це не чудо на подарунок 😍

3. Бомбочка з лисичкою напевне мій фаворит, бо хочеться її облизати. Так смачно пахнути протизаконно. Яблучний пиріг з корицею, трішки присипаний апельсиновою цедрою, який доречі часто зустрічається в новорічних засобах Tink, і я просто обожнюю його.

Бомбочки ці дуже круті, атмосферні і якісні. Навіть на подарунок дитині, для забави у ванній, адже вони не містять сульфатів; чи жінці, яка цінує приємні відчуття і чудові аромати; чи навіть чоловіку потішитись, а що-всі хочуть приємно розслабитись.

Приємне і довготривале бурління створить вам ефект джакузі, а аромат подарує настрій, тому такі штучки приємні весь рік, не тільки взимку 😊

28 грудня, 2024
Vikulyk
28 грудня, 2024