Annet🦄

Український аналог invisibobble

Привіт, дівчата!

Не можу не поділитися з вами своєю недавньою знахідкою — резиночки для волосся від українського виробника дитячого одягу та аксесуарів Baby Hipster. Ще восени в одному не дуже популярному наземному магазинчику ми натрапили на ці м'якенькі красиві резиночки для волосся. Ми купили пару — поділи із сестрою і відтоді - одним з пунктів у планері була покупка нових резиночок там. Вони дуже круті і я порівняла (на фото їх з invisibobble) - як бачите, розмір однаковий, тому я не можу їх віднести до дитячих. Та й взагалі кому яке діло, якщо вони ідеальні 😍 М'якесенькі ніби ведмежатко, кольорів безліч і тримають мого хвостика моцно, але не так щоб очі з орбіт😂

Сміливо можу рекомендувати — є великі та малі розміри — я взяла обидва набори. Ціна за 2 великі (станом на грудень 2024) 259 грн, а 2 маленькі - 179. Як бачите, вигідніші за німецькі аналоги.

Щодо ідеї з організації — вони навіяні необхідністю ховати резиночки від моєї кицьки, яка вважає їх здобиччю і дуже непоганою іграшкою. За останній час моя колекція резиночок сильно постраждала від цих набігів, тому ось такий світлий керамічний органайзер у вигляді гарбузика їх ідеально маскує від всюдисущої малечі😻яка обожнює їх патрати. Так що користуйтеся!

Бренд не знайшла на сайті Make Up (сподіваюся що це тимчасово). Знайшла про них інформацію, яка мені дуже імпонує: BABY HIPSTER виступає за свідоме споживання, підтримуючи принципи сталого виробництва. Одяг бренду виготовляється невеликими партіями, що дозволяє уникати надлишкового виробництва і зберігати високу якість кожного виробу. Крім того, бренд активно співпрацює з українськими майстрами, підтримуючи локальні виробництва.

Як вам мій огляд?

29 грудня, 2024
Annet🦄
29 грудня, 2024