#Myfavoritebottle2024
Сьогодні ми не тільки готуємося до святкування Нового року, але і вітаємо красунечку Карину з Днем народження!
Ця мила дівчинка неймовірно турбутлива та розуміюча, адже прислала запрошення на свою вечірку майже за місяць до події. Обожнюю таких людей!😍
saybeautyk я тобі бажаю в новому році твого життя затишку та тихого щастя✨️ Нехай в тебе завжди буде натхнення для всіх справ. Бажаю, щоб в твоїх руках побувало багато гарних флакончиків, а носик радів новим парфюмерним досвідам!
Мій улюблений флакончик з'явився вже під кінець року і ніщо не віщувало відкриттів. Парфюм Frosty Berry & Bliss Cake від Fantasy Community Perfumes настільки приємно здивував, що я майже не випускаю його з рук. Він відкрив мені всесвіт гурманських ароматів, які раніше я чомусь не пробувала.
Вже за кілька годин ми підіймемо бокали, зустрічаючи Новий рік. В серці кожного є надія, що Змія буде мудра і не вжалить нас. Віримо попри все! Тримаймося наперекір всьому і всім!
Учасницям і дівчатам, які стоять за лаштунками MakeupClub хочу побажати радісних подій, добрих новин, щоб ви та ваші рідні були здорові та щасливі!
До зустрічі у новому році! ❤️
Коментарі (0)