Сонцезахисний крем Benton Air Fit UV Defense Sun Cream SPF50
Подарунок від авторки клубу, яка приїхала до мене в гості з ночівлею 🥰
Коли я вперше спробувала Benton Air Fit UV Defense Sun Cream, я була вражена його легкою текстурою та безслідним ефектом на шкірі. Цей сонцезахисний крем став справжнім відкриттям для мене, особливо враховуючи мою чутливу шкіру, яка часто реагує на косметичні продукти. Ще раз дякую моїй подрузі та авторці А. за такий класний підгон!
Почати хочу з того, що текстура цього санскріну мене підкорила! Він нежирний, водянистий. Крем наноситься неймовірно легко і швидко вбирається в шкіру, не залишаючи жирних слідів. Це особливо важливо влітку, коли шкіра швидше перетворюється на жирний млинець. Крем лягає рівно, не залишаючи білих плям та слідів. Він абсолютно непомітний!
Легкий аромат розмарину додає крему свіжості та бадьорості, після нанесення шкіра наче охолоджується.
Незважаючи на те, що крем має легку текстуру, він чудово зволожує шкіру, не викликаючи відчуття стягнутості.
SPF 50+ та PA++++ забезпечують надійний захист від шкідливого впливу сонця, що особливо важливо для мене, оскільки я легко обгораю. Екстракти рослин у складі крему не тільки захищають шкіру від сонця, але й заспокоюють її та зменшують почервоніння. Перевірено на собі!
Я наношу крем щоранку, коли УФ індекс стає вищим 2 балів. Він служить для мене не тільки як сонцезахисний засіб, але й як догляд, оскільки вирівнює тон шкіри та створює ідеальне полотно для інших косметичних продуктів.
В порівнянні з моїм улюбленим санскріном Beauty of Joseon, сонцезахист Benton Air Fit UV Defense Sun Cream значно легший, менш жирний, при цьому не менш поживний.
Як на мене, то це ідеальний санскрін, особливо для людей з нормальним та жирним типом шкіри. Весну та літо планую провести в його компанії!
Коментарі (0)