Тонуючий бальзам Syoss Color Glow
Чи впорається він з моєю сивиною?
Я вирішила пошукати засіб для відтермінування пофарбування волосся, адже роблю це дуже часто. Хоч переважно це без аміачні фарби, це однозначно впливає на якість та кількість волосся на моїй голові.
Я вже маю у своєму арсеналі спреї, якими можна тимчасово зафарбувати пробір, де видно сивину, але вони забруднюють волосся і такий спосіб підходить для зібраної зачіски.
А що ж таке тонуючий бальзам?
Признаюсь, що поклала на нього вже давно око, але так і не спробувала.
Мені доводиться фарбувати голову кожних три тижні, адже відпускати сивину я ще не готова. Коли прийшов час оновити фарбу, я вирішила поки відкласти її і спробувати альтернативу.
З наявних відтінків я обрала Syoss Cool Brunette.
В картонній упаковці тюбик з тоніком обʼємом 100 мл. Після першого використання я зрозуміла, що мені цього вистачить орієнтовно на 3-4 використання.Тут залежить чи нан оситься він на всю довжину і від довжини волосся. Тонік можна використовувати після відкриття протягом року.
В коробці також є інструкція та одноразові рукавички.
Використання:
- спочатку вимити голову з шампунем , просушити волосся рушником та прочесати
-одягнути рукавички і захистити свої плечі рушником, щоб не замастити, я робила це в чорній футболці без додаткового захисту
-наносимо рівномірно бальзам , я нанесла тільки на корені, не протягувала по довжині, якщо попало на лінію росту волосся або вуха, лоб, то фарба легко витирається, треба це зробити одразу, рукавиці не викидаємо, вони ще знадобляться, миємо їх і відкладаємо в сторону
-витримуємо бальзам від 10 до 30 хвилин (я витримала 30 хвилин), а ще лайфхак від мене- я рідко можу витримувати маску для волосся більше 5 хвилин, а тут така нагода, тож нанесла на всю довжину маску для волосся і зібрала його крабиком
- одягаємо рукавички і ідемо змивати все поки вода не стане прозорою, тут виявилось набагато менше треба води ніж змити фарбу для волосся .
Що цікавого: при нанесенні тонік на голові виглядає трохи сливового кольору, тому він і фарбує шкіру голови, будьте до цього готові. На фото видно, що шкіра і волосся після першого змивання стали трохи сливового кольору . Тонік частково зафарбував мою сивину, виглядає доволі непогано. Мені було цікаво як буде виглядати після другого миття- подивіться на фото самі.
Ще хочу відмітити, що ця процедура вийшла як доглядова, я ж ще витримувала і маску на волоссі пів години, тож після змиття волосся було неймовірно гладеньке і це мені дуже сподобалось. Відтінок не критичний, мені для того, щоб хоч трохи відтягнути таке небажане часте фарбування цей спосіб дуже сподобався.
Тож, брюнеточки, майте на увазі. А за допомогою інших відтінків можна тимчасово спробувати нові відтінки волосся. Доречі, раніше був у лінійці чорний, але не змогла його знайти.
На відміну від тонуючого спрею, тут чисте і обʼємне волосся, що візуально приховує мою відросшу сивину.
Коментарі (0)