Mamash anti-glycation night cream

Купилась на упаковку та акцію виробника. Так, я вибирала між кремами за складом і вирішила зупинитись на анти-глікаційному кремі (обирала між церамідами, пептидами та ніацинамідом), бо загалом пептиди були у догляді і хотіла спробувати іншу ТМ.

При отриманні посилки, я була вражена пакуванням. Все було брендоване, мінімалістичне - як я люблю.

Пакування крему також стильне, лаконічне.

Єдине розчарування - все в пластику. Хоча, Катя, на що ти сподівалась за ті гроші?!?

Але тим не менш - зовні все гарно.

З сайту ми можем побачити повний склад:

Aqua (Water), Persea Gratissima Oil, Hydrogenated vegetable oil, Butyrospermum Parkii Butter, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Argania Spinosa Kernel Oil, Squalane, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Glycerin, Glyceryl Caprylate,Phenylpropanol, Polyvinyl Alcohol, Glycolic Acid, Lactic Acid, Copper Palmitoyl Heptapeptide-14, Palmitoyl SH-Hexapeptide-13 Serine SP Amide, Dehydracetic acid, Benzyl Alcohol, Parfum.

Попри наявність великої кількості масел у складі, я не скажу, що він "важкий". Можливо, їх збалансовують кислоти , але для моєї комбінованої шкіри він прекрасно підійшов.

Крем доволі щільний. Я не знаю чи це недолік, чи перевага)

Єдине, що зазвичай мені вистачає 50 мл на 5-6 міс використання, але цей крем закінчився рівно за 3 місяці.

Він гарно вбирається у шкіру, живить її, але важко розноситься. "Горошинки" на обличчя не вистачить) треба дві😅

За суб'єктивними відчуттями - ідеально на холодну пору. Для літа для мене буде важким.

Присутня парфумована віддушка, але вона не привертає суттєвої уваги. Легка і не яскраво виражена.

Загальне враження - непогано.

Склад - ок.

Пакування - очікувала більшого😅 але з огляду на ціну - теж ок.

Ефект - гарне живлення, без побічних ефектів. Але витратний.

04 січня, 2025
04 січня, 2025