З к оробочки в моє серце: відкриття, яке варто побачити!
Я була вражена.
Як ви зрозуміли, Лола теж була безпосереднім учасником тестування. Ну що жжж, така в неї місія.
Загалом сьогодні мова буде йти про гелеві олівці від Lamel. Для мене це відкриття!
Я насправді ніколи не робила яскраві, екстравагантні макіяжі. Причини дві - не купувала такі палетки чи олівчики, а також - якась моя певна межа в голові, що то не моє. Однак, коли приїхала ця посилка, моє бачення дещо змінилось.
Я відчула себе маленькою дитино-вороною, яка була в захваті від цих кольорів. Дівчата, це — реальний підпал. Вони такі гарні. Кожен по-своєму заворожує. Серед цих кольорів дуже важко виділити фаворита.
Хочу виділити їхню текстуру. Вони нереально м`ягенькі. Дуже гарно лягають на шкірі. На оченятах ними буде зручно промальовувати абсолютно всі важкодоступні зони, наприклад кутики очей. Ця текстура дуже приємна!
Мінус, боюсь, що можуть швидко закінчитись.
Друге, я недооцінила їх. Розкажу чому: Колись давно, я купила від Ламель гелевий олівчик для губ, як тільки-тільки він з`явився на ринку. (то було давно). Колір був класний, ВЕЛИКИЙ мінус був в тому, що він розмазувався і лишав просто гидотні плями на губах. Я думала, що з олівцями для очей може бути така історія.
АЛЕ! Люди милі, тут така нереальна стійкість! Я пробувала їх розтирати на руці, на очах! Нічого! Вони як були ідеально нанесені так і лишились. Я Щаслива!
Для того аби їх повністю стерти - міцелярка вам у допомогу.
Тож тепер я дуже рада, адже в моєму нюдовому арсеналі косметики нарешті, завдяки Клубу з`явилась кольорова веселка.
Щири рекомендасьйон. За свою ціну то не олівчики, а золото♥
Напишіть в коментарях, можливо вам сподобався конкретно якийсь колір з-поміж цих, що є у коробочці?
Коментарі (0)