YuliHrytskoff

Тональний крем-сироватка для обличчя Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation

Тональний крем-сироватка для обличчя Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation

Якщо вже й використовувати тональний крем, то тільки такий, який, окрім бездоганних тонувальних властивостей, матиме й непогані доглядові. Саме таким є Тональний крем-сироватка для обличчя Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation, про який розповім у сьогоднішньому своєму відгуку.

Тональний крем розфасований у красивий скляний флакончик циліндричної форми. Так як він прозорий – крізь флакон можна побачити відтінок тонального та його розхід.

В якості дозатора – піпетка, яка вмонтована у гвинтову кришечку, якою закривається флакон. Дозувати засіб нею зручно, тут ніяких претензій, хоч я й більше люблю помпові дозатори.

Об’єм тонального – 30 мл.

Формула даного засобу розроблена таким чином, що він поєднує у собі функції не тільки тонального, але й сироватки, оскільки його склад, окрім традиційних для такого роду декоративних засобів, містить в собі гарні доглядові компоненти, зокрема – ніацинамід у концентрації 2%, бісаболол та гіалуронат натрію, які відновлюють і зволожують епідерміс, а також усувають почервоніння та пігментні плями.

До того ж, засіб протестований дерматологічно і є безпечним для всіх типів шкіри, включаючи чутливу.

Консистенція рідка, текуча.

Текстура однорідна, тональний не розшаровується та не містить у собі ніяких сторонніх включень.

Запах тоналького крему приємний, парфумовано-кремовий. Відчувається деякий час після нанесення засобу на обличчя.

Стійкість прекрасна – тональний крем цілий день зберігається на обличчі практично в первозданному вигляді, не тьмяніє, не полосить та не утворює плям.

Демакіяж. Так як цей тональний крем доволі стійкий, його зняття необхідно проводити обов’язково у два етапи – спершу гідрофільною олійкою, а залишки дозмивати гелем/пінкою для вмивання.

Щільність покриття середня – тональний гарно перекриває та вирівнює власний тон шкіри, почервоніння і дрібні недоліки, але, при цьому, не створює на обличчі ефекту маски – дивиться доволі природньо (звичайно, якщо ідеально підібрати відтінок).

Фініш – натуральний сатиновий.

Нанесення, поведінка на шкірі. Завдяки легенькій рідкуватій текстурі тональний крем дуже легко наноситься та розприділяється по шкірі. Розтушовувати його зручно будь-яким звичним способом (я для цього використовую ледь вологий спонж «яйце» та наношу на попередньо добре зволожену шкіру). Тональний «лягає» дуже рівномірно, не утворює плям, не скочується в процесі розтушовки.

На шкірі поводить себе гарно – в пори, дрібні зморшки не западає, лущення та недоліки не підкреслює, навпаки, гарно їх приховує та вирівнює тон і текстуру шкіри.

Дискомфорту тональний не викликає, приємно відчувається на обличчі, не обтяжує, не створює ефекту маски, не провокує надмірної жирності чи блиску.

Шкіра з цим тональним бархатиста на вигляд, з красивим природнім сяйвом, рівномірна, виглядає доглянутою.

Тональний не сушить, навпаки, відчувається непогане зволоження.

У мене даний тональний крем у відтінку 60-80 «Light to Medium» - це теплий, доволі темний бежевий відтінок з вираженим рижуватим підтоном.

І, хоч тональний непогано підлаштовується під природний тон шкіри, та для мене цей відтінок надто темний. Навіть на літо, через рижий підтон, на жаль, не підійде.

По якості Тональний крем-сироватка для обличчя Max Factor Miracle Pure2in1 Skin Reset Serum Foundation мені дуже сподобався – він прекрасно перекриває недосконалості, вирівнює тон та рельєф шкіри, не створюючи при цьому ефекту маски; комфортно відчувається на обличчі; має гарну стійкість та доглядові властивості. Однак, через непідходящий відтінок мені зовсім не підійшов та скоро набуде нової власниці)

05 січня, 2025
YuliHrytskoff
05 січня, 2025