Тональний крем-сироватка для обличчя Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation
Тональний, що забезпечує не тільки бездоганне перекриття, але й догляд за шкірою. Однак, відтінок виявився зовсім не моїм…
Якщо вже й використовувати тональний крем, то тільки такий, який, окрім бездоганних тонувальних властивостей, матиме й непогані доглядові. Саме таким є Тональний крем-сироватка для обличчя Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation, про який розповім у сьогоднішньому своєму відгуку.
Оформлення/дизайн
Тональний крем розфасований у красивий скляний флакончик циліндричної форми. Так як він прозорий – крізь флакон можна побачити відтінок тонального та його розхід.
В якості дозатора – піпетка, яка вмонтована у гвинтову кришечку, якою закривається флакон. Дозувати засіб нею зручно, тут ніяких претензій, хоч я й більше люблю помпові дозатори.
Об’єм тонального – 30 мл.
Характеристика властивостей
Формула даного засобу розроблена таким чином, що він поєднує у собі функції не тільки тонального, але й сироватки, оскільки його склад, окрім традиційних для такого роду декоративних засобів, містить в собі гарні доглядові компоненти, зокрема – ніацинамід у концентрації 2%, бісаболол та гіалуронат натрію, які відновлюють і зволожують епідерміс, а також усувають почервоніння та пігментні плями.
До того ж, засіб протестований дерматологічно і є безпечним для всіх типів шкіри, включаючи чутливу.
Консистенція рідка, текуча.
Текстура однорідна, тональний не розшаровується та не містить у собі ніяких сторонніх включень.
Запах тоналького крему приємний, парфумовано-кремовий. Відчувається деякий час після нанесення засобу на обличчя.
Стійкість прекрасна – тональний крем цілий день зберігається на обличчі практично в первозданному вигляді, не тьмяніє, не полосить та не утворює плям.
Демакіяж. Так як цей тональний крем доволі стійкий, його зняття необхідно проводити обов’язково у два етапи – спершу гідрофільною олійкою, а залишки дозмивати гелем/пінкою для вмивання.
Щільність покриття середня – тональний гарно перекриває та вирівнює власний тон шкіри, почервоніння і дрібні недоліки, але, при цьому, не створює на обличчі ефекту маски – дивиться доволі природньо (звичайно, якщо ідеально підібрати відтінок).
Фініш – натуральний сатиновий.
Нанесення, поведінка на шкірі. Завдяки легенькій рідкуватій текстурі тональний крем дуже легко наноситься та розприділяється по шкірі. Розтушовувати його зручно будь-яким звичним способом (я для цього використовую ледь вологий спонж «яйце» та наношу на попередньо добре зволожену шкіру). Тональний «лягає» дуже рівномірно, не утворює плям, не скочується в процесі розтушовки.
На шкірі поводить себе гарно – в пори, дрібні зморшки не западає, лущення та недоліки не підкреслює, навпаки, гарно їх приховує та вирівнює тон і текстуру шкіри.
Дискомфорту тональний не викликає, приємно відчувається на обличчі, не обтяжує, не створює ефекту маски, не провокує надмірної жирності чи блиску.
Шкіра з цим тональним бархатиста на вигляд, з красивим природнім сяйвом, рівномірна, виглядає доглянутою.
Тональний не сушить, навпаки, відчувається непогане зволоження.
Відтінок/свотчі
У мене даний тональний крем у відтінку 60-80 «Light to Medium» - це теплий, доволі темний бежевий відтінок з вираженим рижуватим підтоном.
І, хоч тональний непогано підлаштовується під природний тон шкіри, та для мене цей відтінок надто темний. Навіть на літо, через рижий підтон, на жаль, не підійде.
🤎Підсумки
По якості Тональний крем-сироватка для обличчя Max Factor Miracle Pure2in1 Skin Reset Serum Foundation мені дуже сподобався – він прекрасно перекриває недосконалості, вирівнює тон та рельєф шкіри, не створюючи при цьому ефекту маски; комфортно відчувається на обличчі; має гарну стійкість та доглядові властивості. Однак, через непідходящий відтінок мені зовсім не підійшов та скоро набуде нової власниці)
Коментарі (0)