Колекція олівців для губ

Колекція олівців для губ
Колекція олівців для губ
Колекція олівців для губ
Колекція олівців для губ
Колекція олівців для губ

Я люблю в макіяжі очі. Мій макіяж мінімальний і зараз я тестую нове, щоб змінити образ в цілому. Але губи це для мене як завершення роботи. Без них макіяж як не завершено. Помади не люблю, то ж мій варіант - заповнювати олівцем. Спочатку бальзам, а потім олівець. Довго хотіла спробувати українські олівці Sayeah, ось - нарешті!

Колекція олівців для губ

Мій "старенький" олівчик, купила рік тому. Поважаю Inglot, до мене в них особливе ставлення. Тіні не підійшли, хоч олівцями можу користуватись. От люблю я рожеві губи і все. Поки смак не змінився. Але був від Inglot ще олівець помада і боже який колір. 😍Це два моїх улюблених варіанти як я можу виглядати!

Inglot AMC Lip PencilКонтурний олівець для губ зі стругачкою - 45

Inglot Soft Precision Lipliner - 78 (строк придатності 36м)

По якості олівець мені підходить. Він в дереві, зручно та легко стружиться. По м'якості - середній, губи не царапає. Стійкість - не можу сказати, перед кавою, я їх змиваю серветкою. Якщо змивати міцеляркою з руки, то змивається легко. Колір настільки натуральний, що сильно не видно як олівець зникає. Якщо описати як я з ним виглядаю - то як я, але з трохи виразнішим контуром.

Цей олівчик спробувала просто навмання влітку 2024. Він м'який, ніжний, але цей колір цегляний і більше в червоний - рука не тягнеться. Я себе з ним не сприймаю. ТОж міксую зі своїми блідо-рожевими) Він найважче змивається з руки, якшо терти міцеляркою, але з губ зникає тільки так. Мабуть не любить жир, а я користуюсь спочатку бальзамом. І ще моя тонка верхня губа бісить, коли я користуюсь цим олівцем і така тонесенька лінія над губою виходить цього кольору - мені не подобається.

Найновіший олівець, покупка 2025року. По ціні як Inglot, але український виробник. Мені здається він най твердіший. Колір більш в коричневий - щось нове для мене. Нагадує роки 2007, коли губ не мало бути видно😁

Строк придатності 24м. Встигну завершити🤞 Дуже схожий на Inglot по властивосям, так само змивається.

22 січня, 2025
22 січня, 2025