Колекція олівців для губ
Людини яка не любить фарбуватись
Я люблю в макіяжі очі. Мій макіяж мінімальний і зараз я тестую нове, щоб змінити образ в цілому. Але губи це для мене як завершення роботи. Без них макіяж як не завершено. Помади не люблю, то ж мій варіант - заповнювати олівцем. Спочатку бальзам, а потім олівець. Довго хотіла спробувати українські олівці Sayeah, ось - нарешті!
Inglot Soft Precision Lipliner
Мій "старенький" олівчик, купила рік тому. Поважаю Inglot, до мене в них особливе ставлення. Тіні не підійшли, хоч олівцями можу користуватись. От люблю я рожеві губи і все. Поки смак не змінився. Але був від Inglot ще олівець помада і боже який колір. 😍Це два моїх улюблених варіанти як я можу виглядати!
Inglot AMC Lip PencilКонтурний олівець для губ зі стругачкою - 45
Inglot Soft Precision Lipliner - 78 (строк придатності 36м)
По якості олівець мені підходить. Він в дереві, зручно та легко стружиться. По м'якості - середній, губи не царапає. Стійкість - не можу сказати, перед кавою, я їх змиваю серветкою. Якщо змивати міцеляркою з руки, то змивається легко. Колір настільки натуральний, що сильно не видно як олівець зникає. Якщо описати як я з ним виглядаю - то як я, але з трохи виразнішим контуром.
Artdeco Soft Lip Liner Waterproof Водостійкий олівець для губ 124
Цей олівчик спробувала просто навмання влітку 2024. Він м'який, ніжний, але цей колір цегляний і більше в червоний - рука не тягнеться. Я себе з ним не сприймаю. ТОж міксую зі своїми блідо-рожевими) Він найважче змивається з руки, якшо терти міцеляркою, але з губ зникає тільки так. Мабуть не любить жир, а я користуюсь спочатку бальзамом. І ще моя тонка верхня губа бісить, коли я користуюсь цим олівцем і така тонесенька лінія над губою виходить цього кольору - мені не подобається.
Sayeah Beauty Lip Pencil Контурний олівець для губ 02 Nude
Найновіший олівець, покупка 2025року. По ціні як Inglot, але український виробник. Мені здається він най твердіший. Колір більш в коричневий - щось нове для мене. Нагадує роки 2007, коли губ не мало бути видно😁
Строк придатності 24м. Встигну завершити🤞 Дуже схожий на Inglot по властивосям, так само змивається.
Коментарі (0)