Janeke Superbrush
Порівняння з Tangle Teezer
Більше 5 років я користувалася щітками Tangle Teezer, але давно хотіла спробувати й порівняти їх із Janeke Superbrush. Цю щітку я отримала в подарунок, і це стало дуже актуальним, адже мої старенькі Tangle Angel і Tangle Teezer вже відпрацювали своє. Настав час заміни.
Характеристики щітки:
• Розмір: приблизно 22×7 см — оптимальний розмір, щітка не надто велика й не маленька.
• Кольори: вибір дуже різноманітний, що дозволяє знайти варіант на будь-який смак.
• Ціна: залежить від акцій — від 400 до 700 грн.
• Матеріал: пластик. Щітка виглядає звичайною, без відчуття особливої міцності.
• Функціональність: позиціонується як щітка для сушіння волосся завдяки своїй формі та отворів для вентиляції.
Враження від використання:
• Щітка дуже легка, рука не втомлюється навіть під час сушіння феном.
• Сушіння проходить швидше, волосся не електризується і виглядає рівним та доглянутим.
• Зручно розчісувати навіть заплутане волосся, ковтуни розплутуються без особливих зусиль.
Порівняння Janeke Superbrush і Tangle Teezer:
1. Зубчики:
• У Janeke вони досить жорсткі, можуть подряпати шкіру голови, якщо натискати сильно.
• Tangle Teezer має м’якші зубчики, які підходять для легкого масажу шкіри голови.
2. Розчісування:
• Janeke глибше розчісує волосся, що ідеально для густого волосся.
• Tangle Teezer потребує більше рухів для повного прочісування.
3. Призначення:
• Janeke підходить для сушіння феном і роботи з густим волоссям.
• Tangle Teezer — ідеальний варіант для тонкого волосся, чутливої шкіри голови та легкого масажу.
Висновок:
• Якщо ви маєте густе волосся або шукаєте щітку для сушіння феном, то Janeke Superbrush буде кращим вибором.
• Для чутливої шкіри голови та роботи з тонким волоссям краще підійде Tangle Teezer.
Коментарі (0)