Anna_feerie

Ягідне морозиво з ананасами

Ягідне морозиво з ананасами

Яка ж це смакота! На моїй шкірі аромат розкривається солодкими та соковитими ананасами в компанії ягід - це так дзвінко, оптимістично та класно, просто радість у флаконі🤩. Далі я відчуваю малинове морозиво, прохолодне та освіжаюче, все ще солоденьке та в компанії ананасових дольок. Іноді на вулиці відкривається нота смородини (яку я дуже люблю), в теплі ж вона десь ховається. І ось ця вершкова ягідність залишається протягом всього звучання парфуму. До речі, стійкість в нього доволі хороша - 5-6+ годин, далі ближче до тіла, але буває що і пізно ввечері ще відчуваю його ноти.

Ягідне морозиво з ан�анасами

Цікаво спостерігати за метаморфозами ароматів: коли я придбала відливант, то в ньому була доволі виразна шершава нота, ніби шкірка сливи або кальянні аспекти, але з часом вона зникла і тепер звучання дуже чисте та іскристе.

Для мене це аромат, який надає легкості у важкий день, так, це не класичний люкс, не модна ніша, але це точно компліментарний та красивий парфум, якій мені подобається відчувати на собі🥰. Коли відливант закінчиться, побіжу за новим, якщо до того часу не придбаю флакон (до речі, на Мейкапі ціна дуже вигідна, бо на інших майданчиках коштує 5-6 тисяч)).

05 січня, 2025
Anna_feerie
05 січня, 2025