Irka Róslyk

Кремові бронзер, рум’яна та хайлайтер від Quiz: більше розчарування, ніж задоволення

Кремові бронзер, рум’яна та хайлайтер від Quiz: більше розчарування, ніж задоволення

Кремові продукти для обличчя — це зручний формат, особливо коли йдеться про рум’яна, хайлайтер чи бронзер. Але не завжди вони відповідають очікуванням. Сьогодні ділюся своїми враженнями про лінійку кремових продуктів від Quiz. І хоча вони не є поганими, навряд чи я їх порекомендую.

Що мені не сподобалося:

Текстура: Продукти мають доволі воскову текстуру, яка швидко “зникає” з обличчя після нанесення, залишаючи лише легкий натяк на макіяж.

Фіксація: Жоден із цих продуктів не фіксується. Особливо це стає проблемою у спекотні літні дні, коли макіяж має тенденцію “пливти”.

Бронзер: Велика кількість сяючих частинок у складі робить його придатним лише для весняно-літнього періоду. У холодну пору він виглядає недоречно.

Об’єм: Продукти мають великий об’єм, але через швидке “зникнення” витрачаються так само швидко.

Що можна віднести до плюсів:

Відтінки: Всі три продукти мають приємні, гармонійні кольори, які виглядають природно і не псують загальний образ.

Зручність упаковки: Компактний формат із дзеркалом додає практичності.

За ті гроші, які коштують ці продукти, можна знайти більш якісні аналоги. Вони не є поганими, але складність у використанні, відсутність стійкості та воскова текстура роблять їх далекими від ідеалу. Якщо ви шукаєте щось дійсно стійке та практичне, краще зверніть увагу на інші бренди.

А які кремові продукти для обличчя ваші улюбленці? Поділіться в коментарях, мені цікаво дізнатися ваші рекомендації!

06 січня, 2025
Irka Róslyk
06 січня, 2025