alena.rosee

Рум-спрей | Avenue des Parfums

Рум-спрей | Avenue des Parfums

Всім привіт! 💕

Я обожнюю ароматизацію квартири, люблю коли приємно пахне у повітрі, аромати як ніяк задають і настрій, і навіть атмосферу в домі.

Але зазавичай я обираю легкі, цитрусові або квіткові аромати.

Мій спрей, про який я писала тут:

https://club.makeup.com.ua/post/51603/ майже закінчився, тому в мене з'явився новенький, з іншим ароматом.

Якщо коротко - це просто релаксант та аромат затишку, але трошки все ж розкажу детальніше)))

🌿Піраміда

Початкова нота: Фрезія
Нота серця: Лотос, Півонія, Цикламен
Кінцева нота: Білий сандал, Мускус

🪷Пакування: спрей має вишуканий дизайн, стильно та гарно, як то не кажуть , не соромно поставити на тумбочку, з часом наклейка не відшаровується , текст не стирається. Мені дуже подобається цей дизайн.

🪷Розпилення у спрея мяке, немов димкою. Спрей працює справно без заскоків)

✨Чим пахне:

Цей аромат нереально ніжний , делікатний, невагомий, але створює гарну ауру навколо.

Пахне акватичним лотосом, немов при світанковій росі; ніжними бутонами фрезії , яка додає квіткової і весняної свіжості та м'яким кремовим сандалом, що приносить в аромат затишок та кремові акорди.

Я просто закохалась в цей спрей, я хочу такий ополіскуач для прання та ще щось з таким запахом, пшикаю ним і штори в кімнаті, і просто сам простір навколо 😁

Аромат додає такої легкості , гармонії , весняних радісних вайбів , тому я його використовую у вітальні, спальні, в коридорі. Для кухні чи ванни я користуюсь цитрусовим, про який писала вище. 🍋

Стійкїсть пару годин , то ж можливо щоб зробити аромат ще більш інтенсивним , можна взяти дифизор ✨

Повторюсь, дуже сподобався, взагалі знайомство з Авеню мене радує все більше і більше, бо я дама вибаглива в ароматах, але ці спреї та інші засоби бренду дарують просто нереально гарні емоції. 🤩

Дякую за увагу💕

06 січня, 2025
alena.rosee
06 січня, 2025