О'L

CK Free

CK Free

Саме я ніколи не мала нічого з парфумерії Calvin Klein. Я взагалі є прихильником лише Chanel 🤭 та вже багато років користуюсь лише їх "мадемуазелькою" ))) Звісно ж на поличці в шафі також маю й інші аромати, але все рівно завжди повертаюсь до свого улюбленця )
До CK почала придивлятися в минулому році, коли обирали подарунок хлопцю моєї доньки) Тоді обрали Euphoria, який до речі, мене приємно здивував. Аромат на свою вартість виявився доволі достойним. Хлопцю наче "зайшов" )) Кілька разів "помічала" цей запах на ньому - враження залишились гарні 🥰
У цьому році також вирішили подарувати щось із парфумерії. Обирали між Lanvin, Antonio Banderas та CK. Зупинились на CK Free.
Це такий собі доволі буденний аромат. Не впевнена, що він підійде вибагливим ароматним гурманам, проте буде гарним варіантом повсякденного парфума для середньостатистичного молодого чоловіка. Запах доволі свіжий та легкий, хоча особисто б я навряд чи впізнала його серед сотні інших подібних (хоча десь бачила його порівняння з Tommy від Tommy Hilfiger, то тут, як на мене, нічого спільного взагалі не має).

CK Free

Аромат був презентований у 2009 році, та я дізналась про його існування набагато пізніше.

Ароматна піраміда:

Початкова нота: Джекфрут, Зірчастий аніс, Полин, Ягоди ялівцю

Нота серця: Бучу, Замша, Кава, Тютюн

Кінцева нота: Деревинні ноти, Дуб, Кедр, Пачулі

З усієї піраміди особисто я чую лише тютюн, замшу та ялівець. Ну, наприкінці, можливо ще ледь помічаю пачулі. Що таке джекфрукт взагалі гадки не маю, тож, навіть не знаю, чи відчувається він у цих парфумах )))

Стійкість середня – якщо Channel Allure, наприклад, я відчуваю ще кілька днів після нанесення (а в шафі й того довше), то CK Free кудись «зникає» вже наприкінці дня. Проте, враховуючи вартість, на це можна «закрити очі». Загалом, парфум дійсно якісний, нот алкоголю чи явного спирту не відчувається, шлейф хоча й посередній, але не смердить (вибачте)), як багато інших бюджетних парфумів. Наразі минув вже тиждень після вручення подарунку – хлопець, якому він призначався наче задоволений )

Стійкість середня – якщо Channel Allure, наприклад, я відчуваю ще кілька днів після нанесення (а в шафі й того довше), то CK Free кудись «зникає» вже наприкінці дня. Проте, враховуючи вартість, на це можна «закрити очі». Загалом, парфум дійсно якісний, нот алкоголю чи явного спирту не відчувається, шлейф хоча й посередній, але не смердить (вибачте)), як багато інших бюджетних парфумів. Наразі минув вже тиждень після вручення подарунку – хлопець, якому він призначався наче задоволений ) Від себе можу додати, що на ньому аромат розкрився доволі достойно, тож, щиро раджу придивитись до CK Free, як до бюджетного повсякденного варіанту.

07 січня, 2025
О'L
07 січня, 2025