Purito BB Cream 21 Light Beige
Я вже близько року користуюсь BB кремом від Purito у відтінку 23 Natural Beige, але з'явилася нагода протестувати більш світлий відтінок 21 Light Beige. Семпл подарувала мені подруга ще весною 2024 року, і ось лиш зараз я вирішила протестувати його!
Відтінок 21 Light Beige від Purito - це прекрасний варіант для дівчат зі світлою шкірою та рожевим підтоном. Він здався надто світлим для моєї шкіри, тому нанесла його не надто товстим шаром. Як на мене, то палітра Purito Cica Clearing BB cream потребує ще одного проміжного відтінку між 21 та 23: щось середнє між ними обома стало б ідеальним варіантом для більшості жінок у наших широтах. Мабуть, візьму тюбик 21 відтінку та змішуватиму з 23, в залежності від пори року.
Щодо характеристик текстури, то тут все на тому ж високому рівні. Не втомлююся казати, що Purito Cica Clearing BB cream - чи не найкращий варіант за свої гроші. Крем має вологу текстуру, яка дуже приємно розподіляється по шкірі. Він не створює ефекту маски і легко тушується. Товщину шару можна легко корегувати за потреби.
(ВІДГУК Я ЗМУШЕНА ПЕРЕЗАЛИТИ, БО ВІН НЕ ПІДКРІПЛЮЄТЬСЯ ПІД ТОВАРОМ)
Покриття у крему середнє. Він чудово маскує легкі почервоніння, вирівнює тон обличчя і надає йому свіжого вигляду. Однак, з більш серйозними недосконалостями, такими як от гігант-прищ на стадії дозрівання, він справляється не так добре.
Стійкість крему також на висоті. Протягом дня він не скочується і не збивається в зморшки. Однак, якщо шкіра дуже жирна, може знадобитися додаткове фіксування пудрою.
Головним недоліком для мене залишається той факт, що крем залишає сліди на екрані телефону. Особливо це помітно влітку, коли шкіра більш жирна.
Purito Cica Clearing BB cream у відтінку 21 - це відмінний варіант для тих, хто шукає легкий тональний з доглядом за світлою шкірою (з рожевинкою) . Я рекомендую його як бюджетний і ефективний ВВ-крем для вирівнювання тону обличчя.
Коментарі (0)