alienatedchild

Cosrx: Advanced Snail 96 Mucin Power Essence та BHA Blackhead Power Liquid

Cosrx: Advanced Snail 96 Mucin Power Essence та BHA Blackhead Power Liquid

Почну з того, що мене добряче "заінфлюенцили" продуктами Cosrx, десь рік чи більше мені попадалась реклама продуктів від Cosrx, в яких їх активно показували блогери у своїй рутині чи всіляких топах і розпаковках. Я почала трішки задивлятись на продукти і минулого місяця, а саме 21го грудня, все ж таки підібрала та придбала продукти, які зацікавили та підходили під мої запити в догляді:

💖 Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

• Переваги

- Згладжує темні плями

- Покращує текстуру шкіри

- Антивіковий ефект

- Інтенсивне зволоження

• Рекомендовано

- Тьмяна та груба шкіра

- Заспокоєння пошкодженої шкіри

- Темні плями та шрами

💖 BHA Blackhead Power Liquid

• Переваги

- Чистить забиті пори

- Запобігає висипанням і зменшує сліди від плям

- Себорегуляція

• Рекомендовано

- Забиті великі пори

- Чорні крапки і вугри

- Догляд за Т-зоною

- Жирна шкіра, схильна до висипань

І через деяких час, мабуть за пару днів до доставки мого замовлення, мені почали попадатись тік токи та відео на youtube з деінфлюенсингом продукту Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, а саме неймовірна кількість людей жалілась на висипання після користування цим продуктом, а також на алергію на молюсків і побічну реакцію на сам муцин. В коментах під сумними оглядими я наштовхнулась на таку штуку як dust mites allergy, або ж алергію на пилових кліщів - це маленькі мікроскопічні жучки, які живуть у наших постільній білизні та матрацах. Люди говорили, що тим, хто має алергію на пилових кліщів не треба використовувати даний продукт, бо це спровокує висипання. Загалом все це звучало не дуже, хоча прямих підтверджень алергії на цей продукт я не знайшла, тільки здогадки та особисті реакції на цей продукт від інших людей, тому все можливо. Наприклад, деякі косметологи називали припущення як пилові кліщі повʼязані з муцином равлика і щодо інших алергій. Трішки цікавого можна знайти в цій статті: Snail Mucin Is Controversial Among Skin Experts, But Not For The Reason You Think (не можу вставити тут посилання).

Моєму смутку не було меж... Адже я вже буквально витратилась на ці та інші потрібні мені продукти і повертати дуже не хотілось. Тож я намагалась це спростувати для себе тим, що відсоток людей, яким не підходить будь-який продукт, завжди є, тому тут він також пропорційно великий через неабияку популярність бренду.

Ще трішки інформації про виробництво, адже по Інтернету гуляли дуже неприємні плітки про виробництво цього продукту, як-от, що муцин равлика — це захисний слиз, який з’являється, коли равлику загрожує небезпека — наприклад, тицяти його палицею — або, що ще гірше, впливати на нього високою силою перевантаження в центрифузі, або навіть піддавати равлика впливу тепла чи хімікатів, щоб змусити їх вивільнити муцин.

Тож, за словами дослідницько-конструкторської групи COSRX, равлики не зазнають шкоди чи навіть стресу під час створення лінійки Advanced Snail. Насправді все зовсім навпаки: «Равликів розміщують над сіткою в темній і тихій кімнаті. Оскільки вони ведуть нічний спосіб життя, це забезпечує їм комфортний простір для вільного бродіння. Приблизно через годину равликів повертають до їхніх домівок, а муцин збирають і обробляють для використання. Зауважте, що равлики чи сітка не піддаються зовнішньому впливу з двох різних причин. По-перше, у Кореї заборонено виробляти, розповсюджувати та продавати продукти, які пройшли тестування на тваринах. По-друге, оптимальне вироблення муцину відбувається, коли равлики добре відпочили та задоволені. Тож під час збору равлики не постраждають!»

Почну з Cosrx BHA Blackhead Power Liquid. Використовувала вже до 5 разів. На цей продукт в мене не виникло ніякої негативної реакції, консистенція легка і добре розподіляється по обличчю. Не можу сказати, що за ці рази щось тотально змінилось, але як підтримуючий засіб для себорегуляції та чистоти пор, щоб в них не утворюються сальні пробки, я думаю можна спробувати. Адже крім нього я майже нічим для себорегуляції активно не користувалась, а обличчя не жирніло в Т-зоні і пори виглядають досить пристойно і не кидаються в око. Буду тестувати далі і нарощувати регулярність користування, щоб оцінити його краще.

А засобом Advanced Snail 96 Mucin Power Essence я користувалась вже 2 тижні кожен день по 1-2 рази. Щоправда, в перший день я думала позбутися чи віддавати його, навіть не спробувавши, але все ж таки я була зацікавлена і не змогла встояти, щоб не потестувати. Також провсяк я переконалась в оригінальності продукту, бо в нього є підробки. Відео як відрізнити оригінал від підробки легко знайти, але одними з критеріїв є його консистенція, як в тягучки чи гумки, скошений верх (як на фото) та бульбашки, якщо потрусити баночку. Тож, після першого разу і по нині ніяких висипів чи комедонів, дивних реакцій чи алергії в мене досі не виникло, а навпаки після нього та крема шкіра такааа шовковиста та мʼякенька, що мені ну прям дуже подобається! Проте все ж таки я схиляюсь до думки, що як закінчу, то буду краще тестувати Mixsoon Bean Essence, який має подібні властивості і його порівнюють з Advanced Snail 96 Mucin Power Essence як більш веганський продукт і крім того сумних відгуків з алергією на екстракт ферментованих бобів, з якого складається ця есенція, я ще не знаходила, хоча негативні відгуки все ж таки є. Принаймні цей продукт рекомендують не всі кому не лінь і звідусюди))

Крім того дуже багато інших продуктів можна знайти на заміну Advanced Snail 96 Mucin Power Essence, тому прям рекомендувати цей продукт я б не стала, навіть не зважаючи на його позитивний вплив особисто на мене, тому що мене все ще трішки насторожують негативні впливи на інших людей. Але й кенселити цей продукт також не буду. Тому мій досвід та міні дослідження до відома всіх, хто теж задивляється на цей продукт або має вже якийсь досвід користування.

08 січня, 2025
alienatedchild
08 січня, 2025