𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Ополіскувач для ротової порожнини зі смаком свіжої м'яти

В комплексному догляді за ротовою порожниною обов'язково використовую ополіскувачі, бо така гігієнічна маніпуляція являється додатковою запорукою здоров'я ротової порожнини.

Для мене це важливий етап, який забезпечує не тільки освіжаючий ефект, але й доглядає за яснами та слизовою, чинячи антибактеріальну і протизапальну дію, а також є профілактикою карієсу.

Ополіскувач від Splash зі смаком свіжої м'яти

збагачений активними компонентами натурального походження. Продукт з антибактеріальною дією зволожує ротову порожнину, запобігає сухості та розвитку різноманітних захворювань.

У складі містить ефірні олії м’яти та кедру і ментол.

Не містить: SLS, фтору.

Об'єм: 200 мл.

Засіб представлений в пластиковому флаконі з мінімалістичним дизайном. Кришка на різьбі.

На вигляд це прозора рідина.

На одне використання достатньо 15-20 мл.

Частота застосування стандартна. Я використовую вранці і ввечері, а також за потреби впродовж дня у проміжках між чищенням зубів. Полоскати необхідно близько 30 секунд.

Даний ополіскувач досить комфортний у використанні, він не створює якихось неприємних відчуттів, не пече і не є агресивним. На смак приємний, м'ятно-ментоловий і трошки відчувається кедр. В процесі має властивість трохи пінитись.
По дії він дуже мені сподобався, чудово освіжає подих, забезпечуючи пролонговану освіжальну дію. Також він делікатний до слизової, не подразнює її, а навпаки позитивно впливає на різні процеси, сприяє прискореній регенерації і піклується про стан здоров'я ротової порожнини.

Завдяки цьому ополіскувачу є повноцінне відчуття чистоти і тривалої свіжості. Це гарне доповнення у щоденній рутині, яким я повністю задоволена.

08 січня, 2025
08 січня, 2025