Ополіскувач для ротової порожнини зі смаком свіжої м'яти
Splash
В комплексному догляді за ротовою порожниною обов'язково використовую ополіскувачі, бо така гігієнічна маніпуляція являється додатковою запорукою здоров'я ротової порожнини.
Для мене це важливий етап, який забезпечує не тільки освіжаючий ефект, але й доглядає за яснами та слизовою, чинячи антибактеріальну і протизапальну дію, а також є профілактикою карієсу.
Ополіскувач від Splash зі смаком свіжої м'яти
збагачений активними компонентами натурального походження. Продукт з антибактеріальною дією зволожує ротову порожнину, запобігає сухості та розвитку різноманітних захворювань.
У складі містить ефірні олії м’яти та кедру і ментол.
Не містить: SLS, фтору.
Об'єм: 200 мл.
Засіб представлений в пластиковому флаконі з мінімалістичним дизайном. Кришка на різьбі.
На вигляд це прозора рідина.
На одне використання достатньо 15-20 мл.
Частота застосування стандартна. Я використовую вранці і ввечері, а також за потреби впродовж дня у проміжках між чищенням зубів. Полоскати необхідно близько 30 секунд.
Даний ополіскувач досить комфортний у використанні, він не створює якихось неприємних відчуттів, не пече і не є агресивним. На смак приємний, м'ятно-ментоловий і трошки відчувається кедр. В процесі має властивість трохи пінитись.
По дії він дуже мені сподобався, чудово освіжає подих, забезпечуючи пролонговану освіжальну дію. Також він делікатний до слизової, не подразнює її, а навпаки позитивно впливає на різні процеси, сприяє прискореній регенерації і піклується про стан здоров'я ротової порожнини.
Завдяки цьому ополіскувачу є повноцінне відчуття чистоти і тривалої свіжості. Це гарне доповнення у щоденній рутині, яким я повністю задоволена.
Коментарі (0)