Другий шанс на життя помаді для губ, яка не підійшла
Металева помада для губ від FOCALLURE в якості тіней для повік.
Ось я і розкрила всі карти 😄
Цю помаду я придбала на китайській платформі, було неочікувано знайти цей бренд на мейкап (тільки тут інший відтінок помади).
В мене відтінок #40 Rose - дуже сяючий. Але як на мене це скоріш караловий, ніж рожевий. Я не очікувала, що він буде таким пігментованим. В тюбику помада не рідка, береться на щіточку комочками, але легко наноситься. Проте як в результаті лежить на губах мені не подобається - дуже щільно, навіть якщо тушувати якась розплавлена сталь.
Довго лежала в мене ця помада без діла. В якийсь момент мені прийшло в голову ще раз подивитися як вона гарно переливається. Нанесла на руку, розтушувала пальцем та мене вразив результат, я подивилась на неї з іншою боку - як ніжно це виглядало, набагато краще ніж на губах та при засиханні взагалі не відчувалося на шкірі.
Вирішила спробувати її у якості "рідких тіней"
Нанесла на повіки, розтушувала пальцем і вуа-ля - отримала яскраві, але ніжні блискітки. Трохи пошаманити та зміксувати з якимось нюдовими тінями і можна виходити в люди.
Вона не осипається, не скочується на повіках через деякий час та не склеює їх, як ще роблять деякі рідкі тіні.
Думаю, цю помаду можна використовувати навіть як хайлатер-рум'яна.
Коментарі (0)