М'яка тонуюча фарба
Acme Color
Привіт! М'яка тонуюча фарба Acme Color - чи сподобалась?! Так!
Я обрала відтінок - 024 - Фіолетовий корал. Я завжди обираю фіолетове тонування, щоб мінізувати жовтизну волосся, але це не завжди дуже вдало виходить!
Комплектація: крем-фарба (50 мл), 1 пара рукавичок, інструкція із застосування.
Наносила на вологе вимите волосся, тримала 30 хвилин ( виробник радить тримати від 20 до 50 хвилин від бажаного результату). Цю фарбу я раніше не використовувала, тому 50 хвилин вирішила не тримати.
Дуже легко наноситься, по текстурі доволі густа, але розподіляється легко. Вразило, що мені вистачило 1 пачки на один раз (зазвичай я завжди беру 2!).
Колір у фарби дуже насичений, але мене дуже тішить, що вона не пофабрувала шкіру, ванну, одяг та рушник!
Виробник зазначає, що склад збагачений коктейлем лікарських трав, які доглядають за локонами, насичуючи їх корисними речовинами.
Аромат - відсутній.
Що по результату?!
Дуже м'яке тонування! Мій колір волосся став трохи темніше. Різкої та великої зміни кольору очікувати не варто (хоча тут напевно все індивідуально).
Жовті "плями" гарно затонувались.
Волосся не пересушене, було м'яке після фарбування.
Гарний приємний блиск.
Я дуже задоволена цим бюджетним тонуванням. Плюс це дуже зручно, одразу в одному тюбіку (для ледачих), нічого не треба колотити! Повторю з задоволенням!
💜
Коментарі (0)