Брови як після ламінування з гелем від Bless Beauty

Поговоримо про закріплення брів гелем -воском від українського бренду Bless Beauty.

Так так,вам не здалося,цей продукт бренд називає саме рідким воском для брів,який має давати миттєвий ефект ламінування брів.Чи так це насправді?Розберемося по порядку:

•Пакування як у звичайного гелю для фіксації брів.Рожеве миленьке пакування особливо мені запало в душу.

•Довга щіточка,але з короткими волосинками,я таку щіточку вже бачила у Lamel здається і мені вона зручна.Але продукту ця щіточка набирає забагато,це мінус,проте можна прилаштуватися та при набиранні просто знімати надлишок продукту на кришечку.

•Наноситься продукт на брови нормально,не склеює,не біліє з часом,трохи створює наче вологий ефект на бровах,але в цьому як на мене є плюс,брови не виглядають залізобетонно закріпленими,а реально більш живими.

•Щодо ефекту ламінування,брови реально можна викласти як вам треба,для цього треба трохи терпіння та навичок.Але не чекайте дуже великої фіксації від цього продукту,як на мене брови він закріплює на 6 з 10 ну принаймні мої.

Загалом ,продукт справді непоганий,фіксацію має,ну а це і є головною функцією гелю для брів.

12 січня, 2025
12 січня, 2025