Тран ексамова сироватка Cos De BAHA: що робить і кому підійде?
Cos De BAHA — бренд, від якого я спробувала чи не найбільше сироваток (якщо бути точною, 6 різних продуктів). Сьогодні розповім про транексамову сироватку.
Майже усі продукти Cos De BAHA, які я раніше використовувала, були комфортними, тому коли дерматолог додала в мою рутину новий засіб від цього бренду, я була задоволена. Мова піде про Cos De BAHA Tranexamic Acid 10% Serum.
Коротко про продукт:
- Дизайн упаковки лаконічний, витриманий у стилі бренду.
- Відрізняється від інших засобів форматом доставки продукту — тут це помпа, а не піпетка, як у більшості засобів Cos De BAHA.
- Об'єм — 30 мл.
- Запах відсутній. Колір білий, напів прозорий.
- Консистенція трохи густа, але добре вбирається шкірою.
Далі трохи про сам досвід використання і мої роздуми на тему:
- Нанесення комфортне, подразнення чи будь-якої іншої реакції не виникало. Не залишає липкості. Я наносила і у вечірній рутині, і вранці під макіяж — все було чудово, нічого не скочувалося.
- Хто знайомий з сироватками Cos De BAHA, той знає, що у них зазвичай дуже багатий на корисні компоненти склад. А за основу вони часто беруть сік алое або екстракт центелли азіатсьої, тому сироватки діють м'яко та рідко викликають подразнення. Але багато хто висуває припущення, що відсоток активних речовин у складі — трохи завищений. Я б з цим швидше погодилась.
- Основний компонент цього засобу — транексамова кислота (у концентрації 10%). У лінійці також є сироватка з меншим вмістом активної речовини — 5%. Цей компонент добре праює з пігментацією. Ми включили засіб у мою рутину, бо я проходжу терапію акне і хочу одразу працювати зі слідами після висипів.
- Я мала певні очікування від засобу: освітлення слідів постакне, вирівнювання тону та відновлення.
- Що я отримала: базовий засіб під крем, який трохи зволожує, трохи відновлює і трохи освітлює. Засіб діє дуже повільно. Мені навіть здалося, що від іншої сироватки з арбутином постакне і освітлення шкіри відбувалося швидше.
- Використавши повністю один флакон, чудодійної сили транексамової кислоти я не помітила. Маю підозру, що варто спробувати подібний засіб з трохи вищої цінової категорії — позираю на сироватку від пігментації від Anua. Якщо маєте досвід використання, поділіться в коментарях.
На мою думку, засіб посередній. Він щось робить, але дуже повільно. Можливо, як відновлювальний базовий засіб під крем — він ок. Але з пігментацією швидких результатів чекати не варто.
А які засоби від пігментації подобаються вам? Можливо, ви теж знайомі з транексамовою кислотою? Було б цікаво почитати ваші коментарі.
Дякую за інтерес до мого допису.
А тут у мене відгук на сироватку з альфа-арбутином, яка дійсно працює з пігментацією: https://club.makeup.com.ua/post/37396/
Коментарі (0)