Mary Ost

TINK KIDS | Дитячі засоби для купання 3 в 1

Дитячий догляд - це особливий ритуал, який має бути не лише корисним, але й приємним. І коли на полицях з’являються засоби із ароматом солодкої жуйки та улюблених желейних ведмедиків, вони одразу викликають цікавість. Особливо коли це продукція 3 в 1, яку можна використовувати і як шампунь, і як гель для душу, і як піну для ванни.

Протестувавши дитячі засоби для купання Bubble Gum і Gummy Bears від Tink Kids я готова поділитися своїм досвідом та враженнями.

Об'єм: 500 мл.

Бренд: Tink Kids

Вік: 3+

Призначення: зволоження, очищення, розслаблення

Класифікація: професійна

Термін придатності: 12 місяців після відкриття

СКЛАД:

Обидва засоби мають безпечний склад для дитячої шкіри, без сульфатів і парабенів. Головними зволожуючими компонентами є алантоїн, пантенол і алое, які забезпечують захист шкіри під час миття:

Пантенол — зволожує та заспокоює шкіру.

Алантоїн — допомагає регенерації, зменшує подразнення.

Екстракт алое — зволожує, заспокоює, має протизапальні властивості.

Засоби знаходяться у яскраво оздоблених пластикових пляшках із зручною кришкою-дозатором. Bubble Gum оформлений у ніжних блакитних відтінках, а Gummy Bears — у веселих бузково-фіолетових. Милі монстрики, що зображені на пляшечках привертають увагу дітей та додають позитиву до купання.

Консистенція у продуктів гелеподібна, середньої густини, прозора без барвників.

Bubble Gum має аромат солодкої жуйки і у мене миттєво викликає асоціації з дитинством. Запах приємний, але не надто нав’язливий, добре розслабляє.

Gummy Bears має яскравий фруктовий аромат желейних ведмедиків додає купанню нотку веселощів.

Обидва засоби добре піняться, що робить їх ідеальними для купання. Вони легко змиваються, не лишаючи й сліду та не пересушують шкіру.

Засоби для купання від Tink Kids стали справжньою знахідкою у нашій ванній кімнаті. Особливо дітям подобається можливість обирати аромат залежно від настрою.

Та що казати про дітей, якщо навіть я не змогла встояти та іноді користуюсь цими пахучими гелями))

Отже, що можу сказати - шкіра після миття залишається м’якою та зволоженою, немає стягнутості. Волосся — гладеньке, слухняне. Також дитяче волоссячко менше плутається і відповідно легше розчісується.

Радує, що засоби підходять для щоденного використання, а їхні запахи створюють позитивний настрій.

Для мене важливо, що ці продукти поєднують у собі яскравий дизайн, приємні аромати та якісний догляд.

Це дійсно саме ті засоби що зроблять процес купання веселішим і приємнішим.

13 січня, 2025
Mary Ost
13 січня, 2025