Hourglass Unlocked Satin Creme Lipstick, Red 0
Я абсолютно не потребую червоних помад. На разі майже ними не користуюсь і мати 3 штуки було достатньо. Але коли я замовляла палетку для обличчя від Hourglass, працівники поклали мені в подарунок помаду. Що ж, значить буде відгук на неї в Makeupclub.
Футляр має трохи не звичну форму. З однієї сторони він скошений і здається що це верх помади, але ні. Тому в органайзері вона стоїть низом на верх. Колір футляру одразу натякає нам на яскравий колір, а намальована буква H з кроликом виглядає доволі стильно.
Колір класичний червоний з легким теракотовим підтоном. Яскравий і кардинальний. В мої 19 років пищала б від щастя.
Формула сатинова. На мою думку, це не найкращий вибір для червоної помади, адже вона не застигає і залишається на всьому посуді.
Колір переноситься яскраво з першого разу. Якщо ваші руки натреновані малювати чіткі лінії, то можна обійтись і без олівця. Протягом дня помада з контуру губ не пливе. Це велика вдача для сатинових формул.
Вуста не сушить, тримає колір дуже довго. Після кави помада не змазалась. Можна обійтись і без підправляння, тільки якщо ви не їли.
Загалом це чудова класична червона помада. Таких на ринку дуже багато і я не вважаю що саме продукт від Hourglass вартий вашої уваги. Добре що вона в мене є, але купувати я б її точно не стала, нічого унікального в ній не побачила.
Коментарі (0)