Maryyyna

Нова генерація українських брендів. Батер для тіла Honest Products JAR №22

З настанням холодів я була в пошуках поживного батера для тіла. Хотілось з вишуканим ароматом, а не просто з якоюсь суничкою🙃 і попався на очі цей бренд. Одразу зачепив візуалом, зізнаюсь)) Але я не схильна до імпульствних покупок косметики😁, тож я занурилась на сайт бренда і провела там багатенько часу))

Їх філософія мені дуже відгукнулась:

«МИ ВПЕВНЕНІ, ЩО ДЕТАЛІ НАДВАЖЛИВІ, А ВСЯ ПРОДУКЦІЯ HONEST PRODUCTS МАЄ ВИГЛЯДАТИ СТИЛЬНО. ТОМУ ПОЄДНАЛИ ЕФЕКТИВНІ ФОРМУЛИ ТА МІНІМАЛІСТИЧНИЙ ДИЗАЙН, ЩОБ ВИКОРИСТАННЯ СТАЛО НЕЗАБУТНІМ ПРОЦЕСОМ»
КОМАНДА HONEST PRODUCT

На момент покупки було три аромати: класичний Vanilla, Smoked Sugar і новинка Black Violet. Всі ці аромати дублюються в гелях для душу, це топ🤌
Моя слабкість всякі складні нетипові аромати, тому я зупинилась на новому ароматі бренда - Black Violet і не пошкодувала ні на мить)

Це батер скоріш із розряду живильних кремів, в яких є і вода, і гліцерин. Це не збиті до повітряного стану чисті масла, тож він не буде танути жиром і потім липнути. Такої жирної консистенції батер я теж маю, користуюсь виключно на мокре гаряче тіло, але набагато рідше. Про нього якось в іншому дописі))

А зараз про Jar22🙌

У складі класні компоненти: олія зародків пшениці, масло ши, пантенол, олія авокадо. Це те, що треба.

Заявлені властивості:

• Глибоко живить та зволожує шкіру
  • Робить шкіру м’якою, ніжною та шовковистою
  • Запобігає стягнутості та лущенню
  • Має ніжний аромат, приємну текстуру та стильний дизайн.

Об'єм: 500 мл, тож ціна супер за такий великий флакон.

Аромат: чорної фіалки, ялівцю й малини, що доповнені шкіряними акордами.

ГОТОВА КОСМЕТИЧНА ПРОДУКЦІЯ НЕ ТЕСТУЄТЬСЯ НА ТВАРИНАХ!

( наношу всі батери завжди після душу, це важливо)

• текстура щільна, але тануча на теплій шкірі (можна побачити в каруселі фото)
  • липкості немає абсолютно
  • м'яко розподіляється по тілу
  • дійсно якісно живить шкіру взимку, це помітно
  • іноді трооохи залишає на тілі білі розводи і треба почекати буквально 1хв поки поглинеться (а може це я міри не знаю і дуже щедро наношу 😂)
  • економний розхід, зручний дозатор-помпа.
  • аромат супер, абстрактний парфумерний і вишуканий. За вайбом трохи нагадує мені аромат Tom Ford Noir de Noir - темні троянди, фіалки, замшеві пачульки.
    Не важкий і дуууже приємний.

Мені дуже сподобався цей батер, як варіант щільного живильного продукту для тіла. Чудово рятує шкіру в опалювальний сезон і холоди.

На радощах який він класний подарувала подрузі на свята такий самий Jar22 з ароматом Smoked Sugar, він теж неймовірно пахне - насичений, пряний, більш солодкий і димний❤️‍🔥 Шкода що його немає в об'ємі 500мл, тільки 200мл.

Буду обов'язково тестувати інші продукти і чекати на новинки, бо запахи і текстура у Honest Products бомбезні🙌

Щось пробували з їх продуктів? Що можна брати, а що не дуже вдале?
23 січня, 2025
Maryyyna
23 січня, 2025