getejra

Подарунковий бокс за різдвяний стіл

Прийшов і мій час розповісти про цей чудовий подарунковий боксик за челендж #12beautymealsmakeupclub . Дякую всій команді MAKEUP Club за креативність, величезну кількість проробленої роботи та терпіння, адже я одна з тих, хто доволі часто спілкується з підтримкою і сперечається стосовно правил клубу 🙈 і це не зі зла, чесно, але інколи не вистачає дуже прозорих закріплених правил, які працюватимуть виключно на всіх. Хочу наголосити, що вдячна вам за завжди позитивні голоси, приємне спілкування та бажання допомогти.

наступним абзацом я скоріш за все нарвусь на хейт, але хіба перший раз)? хто чутливий до теми мови -просто пропустіть, весь наступний текст буде про боксик - а він класний.

Тому цей допис я хочу почати з ложки дьогтю. І це не про кольори тональної сироватки чи заміну консилера на крем - саме це я вважаю адекватними робочими моментами.

Можливо, для когось це норма, але мене аж перетіпало, коли я побачила стікери росмовою. Знаєте, я зробила все можливе, щоб з 2014 року забути цю мову і коли мала леттіти в Грузію, то вчила грузинську мову під час ковіду, аби не спілкуватись там рос, яку я вже практично й забула. і от 30 грудня, я отримую прекрасний бокс від кур'єра, настрій надзвичайно приємний, відкриваю - і що я бачу? бачу я те саме, що й ви на фото. якісь дивні стандарти: як для польского клубу - то користуйтесь гуглперекладачем і всі дописи мають бути польською -це закріплено правилами. як для українського - то ніде не закріплено, що дописи мають бути лише українською, інакше їх не пропустить модерація. Сподіваюсь на розуміння від редакції клубу і очікую, що така ситуація більше не повториться. дякую.

Цей продукт я хотіла найбільше з цього боксику. Ціна без акції доволі космічна як для олійки - 700 + грн. Дуже хотілось порівняти з тими, які я маю від ламель та гламбі, щоб зрозуміти чи варто платити такі гроші. і що я вам скажу? не варто, продукти дуже подібні. Суттєва різниця лише в дизайні та матеріалах флакона.

Хочу одразу наголосити, що саме фото цієї олійки я маю найбільше фото в телефоні - вона надвзичайно красива:

прозорий товстенький пластик, красивий дизайн та інстаграмні рожеві бульбашки олійки.

Об'єм засобу 4.5 мл

Аплікатор доволі великий товстенький (я не можу зрозуміти моди на такі великі аплікатори, але й не можу сказати, що це незручно)

Лінійка має 5 відтінків, в боксику був 001 Pink Flush, прозорий рожевий.

На губах дуже приємна, я використовую під олівець, інакше на моїх губах вона виглядає просто як прозорий блиск. Мені дуже подобається, що тут термін придатності після відкриття 24 місяці, оскільки я зможу не викидати майже повний флакон засобу через 6 місяців, бо термін придатності відкритого продукту -всьо. Хто не знає - я дуууже рідко користуюсь декоративкою. На губах олійка тримається години 3, гарно зволожує та не підсушує, заповнює тріщинки та розгладжує.

Це моя перша туш від Bourjois.

Дуже красивий дизайн флакона. В усьому іншому - непогана туш на свої кошти, але без вау-ефекта. Об'єм туші – 12 мл.

Щіточка тут класична, звужена до кінця, з рівномірно набитими синтетичними ворсинками. Обмежувач працює добре, на щіточці залишається якраз оптимальна кількість туші. Туш не рідка, але й негуста, аромат легкий косметичний.

Ми користувались цією тушшю з подругою в поїздці і по поверненню додому цю туш я їй і подарувала, бо погодьтесь - на її віях вона виглядає значно краще ніж на моїх. Туш легко наноситься і промальовує кожну війку.

Тестували її в сніжні вологі дні - але туш не розмазувалась та не осипалась, ходили з нею годин 8 по вулиці з перервами на заклади. Єдине, що я бачу на фото в кінці дня - трііішечки затемнену нижню повіку, але геть не критично.

Сорбет дині калахарі туш не змиває, а от просто вода після сорбету - цілком все змила, міцеляркою взагалі без жодних проблем.

Стильний мінімалістичний дизайн пробника (як і повнорозміру), об'єм невеликий – 0,8 мл, це найменший пробник з усіх, що в мене були. Аромат чарівний, квітковий, потужний - але точно не мій (мені мало що підходить, тому тут питання не до аромату 😁). Я віддала його мамі і тепер вона збирає захопливі компліменти на роботі і у неї часто запитують: " а чим ти пахнеш"?

Піраміда аромату:

Верхні ноти занурюють у тепло мускусу.

Середні ноти — квітковий вихор

Базові ноти — оксамитовий шлейф із кашмерану. Він наповнений тонкими дерев'яними нюансами, вишуканими, ледь вловимими тонами солодкої пудри та спецій.

Ось саме цей солодкий фінал мені не підходить, бо спочатку свіжість аромату дуже спокушає.

Відновлювальна сироватка проти зморщок.

Це моє перше знайомство з брендом. Мінька 10 мл: пляшечка повністю повторює оригінальний флакончик (крім лопатки, в повнорозмірі - дозатор)

Пляшечка з гвинтовою кришкою, до якої під'єднана лопатка, яка набирає невелику кількість засобу. І для повноцінного догляду треба хоча б 3-4 порції. До речі, не знаю на скільки є безпечним такий спосіб нанесення, адже я торкаюсь шкіри і це все несу назад в сироватку. Подобається, що термін використання 15 місяців після відкриття.

Сироватка доволі рідка, кремово-білого кольору, але не тече. Консистенція приємна та гарно розподіляється по шкірі обличчя.

Я наносила зранку та звечора, після неї хочеться нанести крем, оскільки живлення не вистачає. Сама сироватка швидко поглинається шкірою, не залишає жирності чи ликості. Аромат у сироватки нейтральний та приємний, ледь помітний. Про результат нічого сказати не можу, бо такі засоби мають накопичувальну дію і за 10 днів не зітруть вам зморшки (хоча я не вірю, що хоч щось їх може зтерти 😁)

Захисний гель-крем для обличчя "Детокс" - саме ним замінили консилер від Rimmel. Один зі спірних засобів цього набору. Пробник має 2 мл.

Головними діючими інгредієнтами є гіалуронова кислота, а також рослинні та квіткові екстракти, також у складі є спирт та силікони, але я на таке не звертаю увагу, бо моїй шкіри схильній до жирності на це зазвичай байдуже.

Крем має легку текстуру трішки зеленуватого кольору, нагадує гелеву емульсію. Вбирається миттєво, не залишаючи відчуття стягнутості. Але далі є момент: відчуття зволоження також не залишає.

Розхід не великий, цього малюка мені вистачило на 4 рази. Шкіра після нанесення матова, без жирного блиску. Обличчя виглядає здоровим та свіжим. І стягнутим 😁 У складі ментол, що дає відчуття холодку на шкірі - тому цей засіб я б краще брала на літо. Аромат легкий, приємний, та косметичний. Макіяж на крем лягає добре. Чи купила я б собі повнорозмір? точно ні. Адже для мене це більше сироватка, яку хочеться покрити зверху зволожувальним чи живильним кремом.

Продукт, який я не буду зараз відкривати та свотчити, оскільки відтінок тут відверто провальний для нашої шкіри - це 60-80 Light to Medium, а для моєї шкіри потрібно брати 10-30 Fair. Я спробую знайти йому нову власницю, або влітку використати як бронзер. Про сам продукт розповім, бо він мені дуже цікавий і можливо куплю його спробувати в своєму відтінку, оскільки люблю таке легке покриття.

Тональний крем-сироватка для обличчя не лише виконує роль тонального, але й доглядового засобу: піклується про шкіру за допомогою формули з ніацинамідами та бісаболом. Має формат піпетки, хоча я більше люблю дозатор. Термін придатності після відкриття має 24 місяці - і саме тому це ідеальний формат для мене.

Зафіналю я двома продуктами на які вже писала огляди і віддарувала, бо не підійшли відтінки. Але так як отримала їх вдруге - вирішила може це знак і таки варто до них придивитись? поки залишаю їх собі і спробую подружитись вдруге, оскільки терміни придатності відкритих продуктів тут також тішать.

отже:

Rimmel Multi Tasker Better Than Filters Primer відтінок 002 - Fair Light ,писала тут https://club.makeup.com.ua/post/59720/ . Мені здався затемним - по цій причині його віддарувала. Але тоді був період 3-тижневеої відсутності сонця, відгук потрібно було писати протягом 14 днів і я тестувала як могла. Пізніше почитала відгуки дівчат, які зловили гарне освітлення - і він доволі приємно виглядає на шкірі. Тому влітку спробую повторити і доповню відгук.

румʼяна Max Factor Miracle Pure Infused Cream Blush вілтінок 05: писала тут https://club.makeup.com.ua/post/59393/ . Мені не сподобався відтінок в реалі, оскільки він йде більше в теракоту ніж в рожевинку, тому віддарувала. Але також залишу на літо і спробую на трохи засмаглу шкіру.

ось такі мої враження по цьому чудовому яскравому боксику. Мені було дуже цікаво пробувати нові продукти і писати вам цей відгук. Я розумію, що мої дописи не відповідають тому "еталонному золотому стандарту оформлення дописів" про які я почула в челенджі, але маємо, що маємо. Якби тут була платформа з шаблоном оформлення дописів на кожен напрямок косметичного чи доглядового продукту - тоді можна було ще щось закидати, а так: якщо вам не подобаються мої фото, освітлення на них, кількість фото коробочок і ctrl+C ctrl+V складу, або не подобаюся я (я ж не 100 баксів щоб всім подобатись) - просто не відкривайте мої дописи і буде вам щастя. Я на цій платформі тому що люблю тестувати нову косметику і люблю писати. І сама довіряю відгукам, які виглядають звичайно, а не як рекламний допис з професійними фото. Я була впевнена що ми тут аби писати відгуки корисні людям, а виявилось - що тут змагання.

Обіймаю. Всім добра. Ваша Нахабка (це мій велонік, але в клубі вирішила його не використовувати 😁 )

16 січня, 2025
getejra
16 січня, 2025