Пар фуми на розпив : Marc-Antoine Barrois Tilia , Trussardi Via Della Spiga, Trussardi Donna
Усі три красиві, але...
Вирішила я розказати про свої відносно недавні парфумерні пробники на розпів. У мене неподалік від дому відкрився магазин парфумів на распив. Там при тобі наливають у фіолки парфуми з оригінальних флаконів. Та й послухати можна перед покупкою. Дуже зручно. Але для мого бюджету то зло ))))
Trussardi Donna
Тип аромату: квіткові, східні
Початкова нота: Лимон, Фруктові ноти, Юзу
Нота серця: Апельсиновий цвіт, Жасмин, Лотос
Кінцева нота: Ваніль, Вірджинійський кедр, Листя пачулів, Сандалове дерево
Цей парфум вийшов у далекому 2011 році. Але я його спробувала тільки зараз. Його багато хто полюбляє і я зрозуміла чому. Він дуже легкий, спокійний, жіночний. Це чудовий парфум на кожен день, який не задушить, який не нудотний. Дуже приємний. Стартує лимонно-цитрусовою хмаринкою. Початок дуже швидко переходить у ноти серця, де до лимончика приєднуються біли квіти та фрукти. Лимон тут гарно відчувається, але він стає таким делікатним, без зайвої кислинки, наче трохи зацукрований. Кінцеві нотки теж чудові. Дуже ніжні та м’які. Дуже приємний гармонійний букет де є помірна солодкість, легкість білих квітів та свіжі нотки лимону. Для мене це чудовий варіант на кожен день
Marc-Antoine Barrois Tilia
Класифікація: нішева
Тип аромату: деревинні, квіткові, мускусні
Початкова нота: Липа
Нота серця: Ветівер, Геліотроп, Жасмин
Кінцева нота: Амброксан, Деревинний акорд
Цей аромат був мега популярним у 2024 році. Він і вийшов у 2024. Це новинка. Про нього скільки людей, стільки й вражень. Цей аромат унісекс, хоча я його на чоловіках не уявляю. Бо він солодкий. Влітку я його й тестити боялась, не те, щоб носити. Бо задушила б і себе, і інших. Він дуже гучний, об’ємний, шлейфовий та неймовірно стійкий. Буде триматися, поки не змиєш зі шкіри (просто водой не змиється) чи до прання, якщо на одязі. Більш стійкого парфуму я ще не зустрічала. Я відчуваю його майже моно ароматом. Липа і мед. Солодко, гучно, красиво, шлейфово. На свіжому повітрі мені цей парфум дуже подобається. Красива дуже липа, солодко, жіночно. Але у приміщенні цей парфум мене душить та є бажання його змити.
Trussardi Le Vie Di Milano Limitless Shopping Via Della Spiga
Класифікація: елітна
Тип аромату: квіткові, східні
Початкова нота: Медові соти, Бергамот, Яблуко
Нота серця: Жасмин, Мед, Троянда
Кінцева нота: Ваніль, Геліотроп, Глід, Мускус
А ось цей аромат моя любов та моє відкриття 2024 року (хоча він вийшов у 2020 році, але я його перший раз послухала саме у 2024). Це чудовий солодкий, теплий, життєрадісний аромат. Солодкий мед гармонійно поєднується з соковитим зеленим яблуком, і все це обрамляє легка квіткова димка. У серці парфума до цієї піраміди додаються легкі та ніжні оріхові нотки, що надають аромату ще більшої глибини та м’якості. Аромат чудовий, розкішний, шлейфовий. Так, він солодкий, але ця солодкість не нудотна, а дуже м’яка та ніжна, наче огортає тебе , а зелене яблучко дуже вдало придає ноткам меду свіжості та соковитості. Я людина, що любить свіжі парфуми і дуже рідко, щоб мені сподобався солодкий. Але цей просто вкрав моє серденько.
А ви, дівчата, пробували ці аромати ? Яка ваша думка про них ? Купуєте отливанти на розпив чи тільки фірмові пробники ?
Коментарі (0)