Yana Osyka

ETUDE Drawing Eye Brow, 02 Gray Brown

Пакування максимально стандартне. З однієї сторони ми маємо грифель, а з другої - щіточку, щоб розчесати брови. Для використання все дуже зручно.

Перше що мене зацікавило - форма олівця. Він скошений і доволі широкий. Найбільше в оформленні брів цікавить заповнення “пустих” частин брів. Тому ультратонкий олівець не потрібен. Значить продукт від Etude може підійти під мої особисті потреби. В принципі, все так і сталось. Олівець малює доволі широко. Тоненькі брови не зробите. Також сама формула грифеля малопігментована, а це значить що брови з 2015 вас не очікують. Хіба що ви дуже активно будете їх терти олівцем. Я так кілька разів перестаралась і виглядало воно не дуже.

Треба просто знайти свою техніку, а далі олівець допоможе вам зробити брови більш насиченими та заповненими.

Стосовно кольору. Я вгадала. Це нейтрально коричневий відтінок з легким натяком на сірість, як і мої брови. Подобається. Єдине що лякає - це кількість продукту. Для цікавості викрутила грифель, а він такий довгий. Мабуть, такого олівця вистачить на кілька років.

Загалом продукт цікавий. Ціна доступна, то ж можна спробувати корейський олівець для брів і намалювати собі трохи не звичні брови. Мені він сподобався, буду користуватись. Головне не давити на олівець сильно, бо тоді виходять надто яскраві брови. Приловчитися і все буде добре.

16 січня, 2025
Yana Osyka
16 січня, 2025