khoroshaeva

Соковиті губки з олією-тінтом від Lamel

Всім привіт✌️

Довго вагалася спробувати олії-тінти від Lamel, бо бачила купу неонових свотчів в соц.мережах, які не хотіла бачити на своїх губах). Проте, виявилося дарма, адже на мені вони розкрилися зовсім інакше – більш природньо та дуже ягідно).

Я маю 2 відтінки:

• 403 "Watermelon"
  • 404 "Berry Ice"

Розповідаю про них більш детально👇

Флакончики стандартні, виконані з полупрозорого пластику, що дозволяє оцінити відтінок продукту ще до відкриття. Між собою відрізняються тільки кольором).

Кришечки щільно закручуються, забезпечуючи надійну фіксацію та запобігаючи протіканню. На стільки сильно, що 403 відтінок ми відкривали всією родиною, довелось навіть ножиком підколупувати 🤣

Обмежувач працює чудово.

Об'єм: 3 мл, витрата економічна.

Міцно закріплений до рукояті, нерухомий. Формою він нагадує таку собі подовжену краплю. За розміром -чудовий, він не завеликий і не замаленький, золота середина).

Аплікатор середньої жорсткості, але він не дряпає шкіру та довольно комфортно відчувається на губах.

Обидва відтінки мають однакову консистенцію та аромат.

• Консистенція гелево-олійна, середньої щільності. На дотик не липка та не жирна.
  • Аромат дуже насичений, пахне кавуном, але надто хімічним, щось схоже на кавуновий Orbit. На щастя, він не довго відчувається на губах.

На свотчах відтінки дійсно неонові, але на мої губах вони виглядають темніше). Крім цього, я не бачу сильної різниці між ними. 404 ну зовсім трохи темніший та більш пігментований, ніж 403.

• 403 "Watermelon" - насичено рожевий, свіжий, яскравий та ягідний). На губах виглядає трошки світліше.
  • 404 "Berry Ice" - також начисено рожевий, але вже трошки темніше, за рахунок чого виглядає благороднішим, але не менш ягідним).

Мені більше сподобався 404 відтінок, якось до нього частіше тягнеться рука).

Далі більш детально про нанесення кожного відтінка та комбо 👇

Цей відтінок - це точно не кавун, а така собі малина, яскрава і соковита.

Він наче й рівномірно наноситься, але контур все одно хочеться трохи підкреслити олівчиком. Я прибираю олійний шар серветкою через 3-4 хвилинки і отримую симпатичний матовий відтінок.

Звичайно, якщо на губах є сухість або ранки (як у мене), то вони будуть темнішими у фініші, тому перед нанесенням тінту раджу зробити скраб та нанести зволожуючий бальзам).

Пігментація висока, адже за 3 хвилинки губи вже повністю змінили свій колір).

Фініш можна вибрати на свій смак: або глянсовий блиск, або стійкий матовий ефект).

На губах олійка відчувається комфортно, не липне. Тінт також відчувається доволі комфортно, але наприкінці дня вже трохи підсушує.

Якщо минулий відтінок малина, то цей нагадує колір соку шовковиці або ожини – такий насичений та трохи темнуватий.

У нанесенні він комфортний, лягає більш рівномірно та доволі гарно профарбовує контур, його можна використовувати навіть без олівчика).

Пігментація також висока. Фініш, як і в попередньому відтінку, спочатку блискучий, а потім фіксується в матовий.

Доречі, цей відтінок у тінті мені трохи нагадує мій улюблений тінт від O’BAYS, допис тут: https://club.makeup.com.ua/post/29267/

Обидва відтінки доволі стійкі, у 404 зовсім на трошки стійкіший тінт. В середньому, стійкість тінта - близько 8 годин, це з перекусами та кавою. Олійка тримається не більше 2 годин, потім переходит в бальзамний фініш на 1 годину, а потім стає тінтом.

На фото тінт через 9 годин після нанесення.

Демакіяж міцеляркою складнуватий, але гідрофільним бальзамом дуже швидко видаляється).

Насправді, я не дуже люблю робити якісь комбо з тінтом, для мене ідеально - це тінт + якась олійка. Проте, дівчатка у коментах до розпаковки з цими тінтами дуже радили комбо з олівчиками, тож я спробувала, вийшло доволі непогано, тож ділюся з вами).

• 1 фото: тінт 404 + помада-олівець Bourjois Velvet The Pencil (02 відтінок) + Bless Beauty Holographic Lip Gloss (04 відтінок).
  • 2 фото: тінт 403 + олівчик Colour Intense (03 відтінок) + O’BAYS Diamond Lip Gloss (01 відтінок)

Висновок: я задоволена як ці тінти виглядають на моїх губах. Вони додають їм свіжості і об'єму, а ще підходять як для яскравого вечірнього макіяжу, так і для повсякденного. Сміливо рекомендую спробувати).

На цьому все, дякую за увагу💕

17 січня, 2025
khoroshaeva
17 січня, 2025