Викидушки січня
Мій перший допис про них
Я лише торік доєдналася до MUC, але, коли побачила дописи про викидушки, питань не було. Обожнюю, коли закінчуються старі засоби та звільняють місце для нових! А отже, це мій перший допис про те, що закінчилося у мене в січні (більше нічого не закінчиться цього місяця, тому трохи заздалегідь написала пост).
1. Міцелярна вода Garnier - чи помилюся я, якщо скажу, що вона вже стала легендою? Бюджетна міцелярка, якою можна знімати макіяж з очей та губ; не викликає жодних неприємних почуттів. Я вже багато років використовую лише її. Але на окремий відгук вражень не набереться. Вона 10/10, але на заміну їй я цього взяла іншу, бо ну просто цікаво спробувати. Впевнена, що ще не раз повернуся до Garnier.
2. Крем зі скваланом від Sane - про нього в мене був окремий відгук https://club.makeup.com.ua/post/61768/, повторювати не буду, бо не підійшов.
3. Скінорен. Це аптечний засіб, і купувала я його теж в аптеці. Являє собою азелаїнову кислоту в концентрації 15%. Вона, як і ретиноїди, входить в міжнародні клінічні рекомендації щодо лікування акне, і використовувати її планувалося саме як підтримку між курсами адапалену (це ретиноїд), але мені засіб не підійшов - по-перше, було загострення дерматиту і підвищення чутливості та сухості (це має досить шквидко проходити, а у мене шкіра не звикла за три місяці), а по-друге, до цього додалося ще й загострення акне. Казати, що засіб поганий, я не можу, просто, мабуть, не для моєї стадії акне (середня в ремісії). Рекомендувати теж не буду, бо такі засоби має підбирати лікар, дерматолог або дерматолог-косметолог.
4. Сироватка Eveline - теж невдалий засіб. Вона мала бути доглядовою, але я ніякого ефекту не помітила. Жирна та густа, вона лягає плівкою і почувається липкою, якщо нічим не закрити. Я її використовувала під заслабкий крем Sane, разом вони діяли краще: доглядові компоненти крему та плівкоутворювачі та захисні компоненти сироватки. Мені сподобалося зручне пакування з піпеткою та дрібний шимер, який придавав шкірі ніби внутрішнє сяйво. Як косметичний засіб, щось на кшталт рідкого хайлайтера, вона має право на існування, але фотографій не збереглося, а купляти знов я її не хочу, тому і відгуку окремого не буде.
5. Туш для вій Clinique - а ось це моя найулюбленіша туш за всі часи, коли я взагалі фарбувалася. Коли я знов її замовлю, відгук буде обов'язково, але зараз на заміну я тестую дві бюджетні туші. Маю визнати, що її ще нічого не замінило, тому точно купуватиму її у майбутньому. Дає вона дуже ніжний натуральний ефект і дуже зручна у використанні.
Взагалі, проблеми з надмірним споживанням у мене ніколи в житті не було, навпаки, я завжди була мінімалісткою і нові засоби купляла лише коли старі вже закінчилися. У мене простий та мінімалістичний догляд за обличчям, я не дуже часто роблю макіяж, і лише для волосся мені хочеться спробувати багато всього. Я все ще намагаюся не купляти одразу сотню баночок, щоб не плакати потім над усім, що зіпсувалося (в мене було один раз таке з декоративкою, купила та не користувалася, та для раціональної мене це був шок), але вішліст росте й росте, волосся теж росте 😅 а тому все ж таки дозволятиму собі іноді купити щось просто на пробу. Вчуся збирати скарби, а не лише жити аскетично.
P.S. Перепрошую за написи мовою, яку тут ніхто не хоче бачити. Я деякі з баночок купляла у Вірменії, тому з "перекладом". Мені теж не подобається і для мене це додатковий привід спробувати щось нове.
До нових зустрічей!
Коментарі (0)