Miracle Repair Duet | Joko Blend
Шампунь для волосся та Маска 🍓
Моєму волоссю підходять та подобаються засоби від Джоко, я спробувала ось цей набір влітку https://club.makeup.com.ua/post/44205/ вперше та мені дуже сподобалось як виглядає волосся, потім брала такий шампунь https://club.makeup.com.ua/post/55559/ бо з набору залишився бальзам 🤭
Зараз я взяла шампунь та вперше спробувати маску, а не бальзам. Чи сподобалось - читайте далі 🫧
🫧
Joko Blend Total Repair Shampoo
🫧
Безсульфатний шампунь для сухого і пошкодженого волосся
В мене зараз нормальне волосся, не прям сухе, але чутлива шкіра голови, тому вирішила спробувати і таку серію)
✨Пакування: класичний пластиковий флакон, відкривається на кліку, тому кришечку не треба шукати по всій ванній))
✨Консистенція: прозорий шампунь злегка жовтуватого кольору
✨Запах: пахне трошки солодко , є нотка борошна , але загалом запах абсолютно нейтральний, не залишається на волоссі та не турбує ніяк.
🌿Активні компоненти: екстракти календули, липи та хітозану, а також кокосове масло.
✨Ефект: шампунь хоч і безсульфатний, але гарно піниться та має дійсно делікатну пінку та формулу загалом.
Я завжди роблю два промива, з цим шампунем є відчуття свідості волосі, але без сухості чи навпаки обтяження.
Шампунь гарно вимиває легкий стайлінг по типу пінки чи лаку для волосся та його можна використовувати хоч щодня.
Продукт сподобався, він і очищає , і не пересушує, перед маскою волосся очищене та мякеньке.
Я завжди наношу ношу після очищення бальзам чи маску, але якщо ви промиваєте волосся лише шампунем, гадаю він не пересушить , бо має дійсно лагідну формулу. Але спробувала просто шампунь і волосся виглядає нормально (з Термо спреем ) .
❤️
Joko Blend Miracle Therapy Hair Mask
Відновлювальна маска для пошкодженого волосся
Вперше пробую у бренда саме маску)
✨Пакування: пластикова тара баночка, має захисну пластикову мембрану, я її знімаю, бо в душі не завжди зручно її кожен раз знімати)))
✨Консистенція: цікава, це як взбите морозиво, вона наче густа, див.на фото, але має взбиту консистенцію, яка прям тає на волоссі.
✨Запах: легкий солоденький, на волоссі не залишається
🌿Активні компоненти: aha-кислоти, вітамін е, календула, кераміди, олія ши (каріте), пантенол
✨Ефект: Маска легко та просто наноситься на вологе волосся, немов скользить та тане завдяки своїй цікавій консистенції.
Тримаю я її хвилин 5, змиваю теплою водою.
Після використання маски волосся стає більш зволоженим, таким насиченим, густим.
Волосся немов наповнюється поживними речовинами, оживає, стає більш блискучим та сяє.
Щось подібне мені дають філлери , але ця маска зручніше у використанні. 🌿
Я її чередую з іншими, тому роблю раз на тиждень, хоча волося мию 3 рази на тиждень, тоді волосся не перенасичується і кожен раз після маски та шампуню виглядає гарненько.
Загалом , такий дует мені сподобався і я тепер хочу спробувати серію для обʼєму у Джоко 🌿
Ви пробували ці засоби для волосся ? Якщо так, чи сподобалось ?
Коментарі (0)