alena.rosee

Шампунь Піна для ніг | Shelly

Цікавий засіб для очищення ніжок- шампунь-пінка, я використовую її трьома способами і дуже задоволена засобом, бо брала просто як засіб для миття , а цей продукт дійсно топ! 🫧

Влітку я купляю кислотне мило для ніг, якось випадково замовила і воно таке класне і ще й дуже охолоджуюче, тому вирішила спробувати такий продукт у наших виробників, бо якщо мити ніжкі просто гелем для душу , то шкіра може швидше стати сухою, особливо влітку.

✨Пакування: як і у всіх пінок, класичний пластиковий флакон , піна дозується нормально, дозатор справний

✨Консистенція: ну авжеж пінна, "шапочка" пінки тримається, вона густа.

✨Запах: легкий косметичний, чую яблочні нотки та травяні

🌿Активні компоненти:

сечовиною, алантоїном та екстракт евкаліпта

✨Ефект:

Мені продукт дуже сподобався. 🫧

Як засіб для миття ніг - він шикарний,  я не люблю часто робити ванночки для ніг, але з цією пінкою шкіра одразу стає мякішою, а у ногах відчуття легкості .

🫧

Також з цією піною просто ідеально працює лазерна пилка для пяток, буквально пару раз провести і пяточки реально мякенькі. 💜

Коли ж я все ж таки думаю зробити ванночки для ніг, я додаю туди пару натискань цієї пінки та жменьку солі, буквально 5 хвилин і ніжки готові до педікюру, не треба по 20 хвилин чекати.

Так у бренда є сіль для ванни з сечовиною чи засіб з кислотами, але я їх ще не пробувала. 🫧

Для мене супер плюс саме цього продукту - він не сушить шкіру стоп, це прям шикарно, бо звичайні гелі або засоби з кислотами підсушують так добряче.

Також, хоч і написано, що користувати цим продуктом в рукавичках, але склад досить лагідний, я наношу пінку на руки перед маникюром, мию нею руки, і тоді кутикула стає мякою .

Дуже задоволена цим продуктом , хоча як замовляла думала це звичайний засіб для миття ніг.

Ви користувались такою піною ? 🌿

18 січня, 2025
alena.rosee
18 січня, 2025