alena.rosee

Ex Vetiver | Juliette has a Gun

Якщо ви періодино читаєте мої парфумерні нотатки, то вже зрозуміли мою любов до бренду JhaG, скажу одразу, сама не думала колись , що полюблю цю марку, але наше знайомство почалось ну дуже давно, коли ще аромати були в іншому , першому, дизайні. Якщо цікаво зроблю допис про перший аромат бренду 🖤 То ж, чим пахне Ветивер в уявленні Романо Річчі? 🌿 Давайте дивитись🫧

Цей аромат відносно новий, він вийшов восени 2024 і одразу всім стало цікаво, що це таке , бо промо у парфума було таке , що це "Перший чоловічий аромат для жінок."

Заплутано?

ну да, не простіше сказати унісекс?

Але весь бренд побудовано саме на жіночих ароматах  , тому сказати ось таке думаю було цікаво саме для рекламної кампанії та зацікавленості аудиторіі 💚

Верхні ноти: Лимон і Бергамот;

ноти серця: Гаїтянський Ветивер, Олія Яванського Ветивера і Ветивер;

ноти бази: Амброксан і Мускус.

Нота ветиверумені подобається практично завжди, якщо це не прям жирненький ветивер з ароматом проводок, ахаха. 🤭

Аромат стартує яскравими цитрусовими, освіжаючими, в міру кисленькими та бадьорими, але одразу за ними випливають ветивер в квадраті , ні в кубі, так правильніше)))

Тут він доволі лагідний, в міру зелений, в міру темний, в міру масляний.

🌳

Пахне фантастичним лісом , в тіні дерев якого пробиваються сонячні промічники.

Амбоксан типовий Джульєтний, але не супердоз, такий помірний , мінеральний, трошки космічний, впізнаваємий.🫧

Мускус пухнастий.

Загалом аромат вийшов реально унісексовий, я його класно уявляю і на жінках, і на чоловіках, таких стильних та доглянутих.

🌿

Стійкість як у Джу: середні ноти тримаються 5-6 годин, база до душу.

Аромат досить поливашка, я роблю 3-4 пшика і він не набридає.

На шкірі, моїй, в базі з часом проявляється щось кремове та вершкове, але думаю тут залежить саме від хімії шкіри.

😋

Авжеж, все треба тестити, але якщо ви шукаєте унісекс аромат з помірним ветивером, щось в дусі Африканського балу , але більш лагідне, аромат на двох з чоловіком - можливо цей аромат зможе порадувати . 💕

І пару слів про пакування, воно знову нову, тепер це коробочка, а не ота резина - поролон, а ось флакони залишили в минулому дизайні, це гарни градієнти в залежності від кольору аромату. 🤩

Розпилення прекрасне, хороший такий добротний пшик.

Така новинка і це я збиралась вам про неї написати аще з жовтня, але побачила що мейкап завіз ці флакони і вирішила все ж зробити допис 🤭

Пробували, маєте цей парфум чи хотіли б спробувати? 🌿 Що улюблене у JhaG? 🖤

18 січня, 2025
alena.rosee
18 січня, 2025